Nykter på kåren

Japp, men det va en upplevelse det med:D Hade faktiskt väldigt roligt, kan ha att göra med att mina tjejkompisar var i högsta grad dragna. Och redan på förfesten så rockades det loss till markoolio och ronny och ragge:P Är inte helt säker på att caroline och sara faktiskt är caroline och sara, det var omåttligt lika ronny och ragge och hade de varit med i sikta mot stjärnorna så hade det vunnit som fan.

På kåren shakade vi some ass i ett par timmar, men jag gck typ lite efter ett. dels för att det inte är riktigt lika kul att dansa nykter, och dels för att jag inte ville va übertrött idag, för jag ska åka hem!! Ska gå till tåget om 34 min, sen är jag på väg. Ska bli så galet skönt.

Längtar så efter mina små pussgukor där hemma och att dansa loss med dom, inget är som att dansa med tjejerna, ingen fest i världen slår det!

hej svejs gnus och gnejs

morgonpromenad och sunes jul

Började dagen med lite sovmorgon till halv åtta. Vaknade kvart över sju helt av migsjälv. Första gånger på jättelänge som jag faktiskt vaknar och inte behöver putta migsjälv ur sängen för att komma upp. Jag var pigg och utvilad. Så himla skönt.

Halv åtta gick jag och sandy och gizze på promenad. Gick korta spåret, men det är ändå längre än vi gått på morgonarna den senaste veckan. Jäteskönt. Dimmigt och höstigt ute. Det är faktiskt jättefint här nu, allt är rött och gult.

När vi kom hem så blev det havregrynsgröt, kaffe, macka och sunes jul till frukost. Längtar till julen nu:D Då blir det jubak, och marknad och pynt och mys. Och promenader i snön. Hoppas verkligen att det blir riktigt vinter här.

Idag ska jag nog mest plugga, kanske träna, eller iaf gå en långpromenad.. hoppas det är dimmigt hela dagen, det är så mysigt.  Sen ikväll ska vi nog på kåren, om det nu blir något av det..
Jag ska packa också, för imon åker jag hem!


galet suddig bild, men det är från jul förra året, och den har lite mysig känsla.

Gerd slåss med svärd!!

Nej det gör hon ju inte. I så fall hade hon varit cool. det är hon inte. Motivationen till att gå upp på morgonen när man vet att man har Gerd i tre timmar är inte så ofantligt stor. Jag tror faktiskt ärligt talat inte att det finns någon i vår klass på 42 pers som lär sig någonting på hennes föreläsningar. Det finns kanske dom som låtsas att dom fattar, men jag tror inte det. Det är omöjligt.

Två gånger har vi (elever) rättat henne då hon förklarat saker fel idag (detta är dessutom saker som vi inte har en aning om). Hur stor chans är det så att hon fått det andra rätt? Jag litar inte riktigt på hennes undervisning. Så det blir väl helt enkelt bara att råplugga i boken, som är på fackengelska och typ en miljon sidor tjock. Det blir nog inte någon lätt tenta på detta..

Har städat idag med, och tvättat, och gizmopassat.  Ingen träning. Glömde totalt bort det.

Ikväl blir det falafelgörning och filmkväll, och imon blir det nykter (!) utgång på kåren för tvåorna har tentafest..

pusshej

dagens lärdomar

okej. idag har jag lärt mig två saker.
den första är yoga i grupp inte är något för mig. Visst var det mysigt och avspännande, men nej, jag får prestationskrav när jag inte är lika vig som alla andra och inte andas lika fort. Yoga ter sig bäst i ensamhet.

Det andr jag lärt mig idag är att tre träningspass per dag är för mycket. Jag får nog faktiskt låta bli att slåss med svärd idag, för jag hinner helt enkelt inte. kom hem för typ 10 min sen, och svärdslagninge börjar åtta. Jag får helt enkelt spara det och vara med någon annan gång.

Men, för att svara på jespers fråga om denna speciella kampsport (slåss med svärd) så heter tekniken svärdsslagning, och det är en kampsport från den tiden då man slogs med svärd. Kommer troligtvis från de hedniska vikingarna som slogs med svärd. Tekniken bygger på ett enkelt motto, slå så hårt du kan med svärdet så att killen du slår på dör.
Nej helt allvarligt jesper, Jag vet faktiskt inte. Jag testade i lördags, och det va kul, mer efterforskning har jag inte gjort.

berserk

Idag ska bli som berserk, Gatts, och slåss med svärd. Jag skall klyva alla som kommer i min väg.. Nej det ska jag inte. Men jag ska faktiskt slåss med svärd. Lite närdigt men spännande:D

Jag och carro ska jympa nu på förmiddagen, som blir det seminarium om sjukgymnastik. Jag är helt ensam från min basgrupp, så det gäller att jag kan mina saker.. Men det kommer nog gå bra. Måte bara skriva ut lite papper så jag kommer ihåg vad jag ska säga (och så jag ser lite seriös ut), ska ha min seriösa glasögon på mig också:P

Efter seminariet så blir det sportaffren som gäller, har 20procent där idag. Jag ska köp svettband, massor av svettnband:P

Sen ska jag på yoga, och sist slåss med svärd.


Nu ska jag ringa mamma lite.


spinn

Har varit och spinnat idag. började med att jag och carro tänkte gå på spinn/pump, sen ågrade vi oss till spinn/core, för det andra va för sent. Sen ångrade vi oss igen till medelpass, men det blev fullt, så det blev 75min spinning. Svettigt, men kul:D

Är galet trött, förstår inte hur, för jag sov jättelänge idag.. Men jag kan väl skylla på vädret eller något.
borde verkligen plugga, men jag ska sova isället, tror inte jag får ut så mycket av att läsa idag.

imon ska jag slåss med svärd! :D

kekketrött

är jag och jag har ont i huvudet och jag är trött på alla jävla hemstudier som bara blir fler och fler och större och större och jag vill hem och jag är ensam och jag är så jävla trött på att va själv och jag vill ha hit någon som rår om mig och jag vill inte sitta i min jäkla stol längre för jag vill bara hem hem hem och ta det lugnt och jag hatar att laga mat för det är kekketråkigt och jag vill bara gå och dö och inte äta för mat är äckligt och tråkigt och jag ska leva på makaroner för jag borde handla men orakr inte hinner inte vill inte har inte råd ork tid lust jag vill bara hem hem hem och sova i min säng hemma men min säng är här där den inte ska va för jag får sova i tältsäng hemma för hemma är inte hemma längre för detta är hemma nu och jag vill bara bort och iblad älskar jag denhär staden men just nu så hatar jag bara denhär staden för jag kommer adrig bli någon lika nära som jag är nära alla där hemma för jag känner mig så liten och ensam och jag vet vad dom tycker och tänker och jag vill hem hem hem för idag så hatar jag denhär staden och jag vill bara hem

nu har jag klagat klart och ska sova

yes, skola!

Haha, i san nördanda så känns dt riktigt roligt att jag ska till skolan idag.

Har man ett rum på 26 kvm,så finns det inte sådär ofantligt mycket att göra mer än att plugga eller dansa. Jag kan ju iofs gå ut och gå eller liknande, men man kan ju inte gå hela dagarna. Så lyckan är stor när jag äntligen får gå till skolan och träffa min klass igen.


(lägger upp en bild på mitt kylskåp här för att det ska bli lite roligt, det är en gammal bild, så sakerna som är med på bilden är troligtvis uppätna eller mögliga)


Mitt PM är klart, och jag kan tacka Håkan för att han lärde oss skriva en såndär projektovajong, för det är typ det ett pm är. Så jag hade lite försprång ändå :P

Igår va jag och Carro och tränade, har äntligen köpt friskiskort. Det är ju bara ungefär en evighet sen jag skulle göra det egentligen. Men nu är det gjort, och igår körde vi två pass i rad, det va kul men svettigt :D

Sitter just nu och dricker te och väntar på tvätten som susar rundor i maskinen.. Smidigt att tvätta innan skolan. Jag går ju ändå alltid upp vid sex, så då kan jag lika gärna tvätta samtidigt som jag käkar frukost och grejar.

Nu är det inte så många dagar tills jag åker hem :D Ska bli så skönt och roligt! Längtar verkligen.

(Jag har inga mögliga saker i min kyl, det är äckligt)

ha en mysig dag.

"jag kan lika gärna käka sten"

Japp, det var fösta tanken jag fick när jag tog en tugga av ett surt och träigt äpple. Hur ofta tänker man så?? Sten har ju inte med äpplen att göra överhuvudtaget.

Idag är det självstudiet igen, så jag tänkte börja smykolla lite på anatomin och latinen, för det är intedet lättaste att hålla reda på allt. Men först måste jag färdigställa mitt PM. Har tillochmed fått in tre vetenskapliga källor, det ät inte illa pinkat för ett katt.

På tal om katt, har inte hittat någon ny förälskelse. Menmen, det kommer väl.. kaske ät bäst att vänta med att skaffa katt tills jag varit hemma, annars måst ju sandy ta hand om kissen eller så måste jag ta med den hem.. och det är ju krångligt.

Nu ska jag väl plugga lite till. Men det är så tråkigt idag, jag vill ha föreläsning.

Något annat jag vill ha är trix. Gå in och kolla på www.gycklarna.com så får ni se vad jag menar.

kanske gå ut med Sandra lite nu?? det börjar bli dags. Kan ju plugga i em.


hejdå


ruset börjar lägga sig

Japp, ruset efter grådagens upplevelse börjar lägga sig, men shit, jag kommer leva länge på dethär. Sjukt coolt var det.

IDAG HAR JG SKRIVIT MASSOR PÅ MITT PM,  jag är duktig. Har tom fåt med två vetenskapliga källor, jag är ypperligt nöjd.

Såg mig i speglen innan, utan mina älskade glasögon, det såg inte ut som jag. Det såg tomt ut. Tänk så snabbt man vänjer sig.

Katten jag ville ha var redan såld (så nu kan du va lte glad ewwe), men jag fortsätter spaningarna. Är helsåld på norsk skogskatt, dom e så söta:D

Annars har det varit en mycket bra dag:D

heppåre

(Och jag vill varna känsliga läsare)

Okej, orgasm, tio gånger om. eller fem.

Har varit på Västerås kulturnatt nu, kom precis hem. Och jag har under denna eftermiddag/kväll lärt mig två saker.

Den första är att Västeråsare som jobbar med underhållning är jävligt klämkäcka. Jag vet inte om det är den dryga dialekten som gör att de måste hålla upp stämningen på annat sätt, eller om det är något de får lära sig i skolan. Men det spelar ingen roll, jag har sett många framträdande idag av lokala kändisar, och alla, verkligen alla, har varit klämkäcka hurtbullar som tvingar en att vråla jaa!!! när dom frågar om allt är bra, även om publiken består av fyra pers.
 
Den andra saken jag har lärt mig (detta borde inte läsas av personer som inte vill höra mig säga sexigt) är att fem, vältränade män (jag säger män, för jag kan varken kalla dem pojkar eller killar, även om de är i min ålder) som leker med eld, är bland det sexigaste som finns. Plötsligt förstår jag meningen med polygami, för jag vill ha dem allihop. Var på TRIX förestälning irrbloss i stadsparken. Det finns inget ord som kan beskriva denna upplevelse bättre än ordet, sexigt. Jävligt sexigt.
Tänk er fem, vältränade, halvavklädda män, i någon slags sjuk surrealism, omgivna av eld. Det går inte att förstå om man inte är där. Och till råga på allt, så spelade patrask till. Detta gjorde hela upplevelsen än mer extasisk (?).

Okej, bilderna här är sjukt dåliga och ger ingen känsla eller vision om hur bra det faktiskt va. Men iaf, lite bilder.






(han hade ett eldklot hängande framför sig och sen vingar, så han såg ut som något slags kryp)




(här syns inte så tydligt men han har två gigantiska brinnande vingar på sig, som han flaxade med)

Förresten så har jag redan glömt vad som hände resten av dagen, för detta sista var så bra..

sov sött.
puss

och så sitter jag här igen

Här i min röda fåtölj i min tomma lägenhet. Har faktiskt skickat intresseanmälan på en katt. För jag vill så gärna ha en katt. Så mysigt det skulle vara att slippa vara ensam, någon som är hemma när man kommer hem..

Vet inte riktigt vad jag ska ta mig för ikväll. Ingen av mina klasskompisar är kvar i Västerås, Sandras kille kommer strax, och jag är ensam. Ensamensamensam. Helt själv. Och inget har jag att göra. Kan tänka mig att jag ska gå in i mitt skal och läsa böckerna jag har lånat. Men det är lite trist.

Städat har jag redan gjort, så det kan jag inte ägna mig åt.

Kanske borde försöka återuppta mina kreativa sysselsättningar? Näe inte idag. Inte ikväll. Inte nu.

Jag vill hem.

entertäjn mi, plis.
 

en god natts sömn

Japp, inatt har jag sovit som en prinsessa, sov hos Sandra, för vi orkar inte med att ligga livrädda på varsin sida väggen längre. Så jag tog min kudde och min bok och sov hos henne.
Vid sex, när det va utochgåtajm, vaknade vi båda och hade sovit skitskönt, gizze också verkade det som, för han har varit jättelugn hela natten. Så vi bestämmde oss för att ta sovmorgon och sova till sju. det var najs.

Sen när vi varit ute och gått åt jag frulle oc sen skulle jag läsa, och då somnade jag igen och vaknade halv 11!! Fattar ni hur mycket sömn det är på ett dygn! det är typ tre gånger så mycket som jag lyckats sova någon natt innan denna veckan.
Antar att jag behövde det.

Nu är det nio dagar tills jag åker hem!! Ska bli så totalskönt.
Hoppas jag får komma och hälsa på er alla där hemma nu!! Annars kommer jag ändå och våldsbjuderinmigsjälv på kaffe..

(tack för komentarerna om glasögonen, mamma lät lite tveksam när hon såg bilderna)

puss och kram
Eller som jesper skulle sagt:
dusch och kran


förlåt bror

men jag visst inte om du ville att jag skulle lägga upp den enda bilden jag hittade på dig, för den är jävulskt ful, men here it comes. Saknar dig också förstås.


mer som har hänt idag är att jag varit i kyrkan. det var viktigt för mig, mycket som kom upp, skönt att rensa lite.
hämtat mina glasögon också. känns bra, jag ser jättebra (ut) :P


dom nördiga


dom vuxna

gröt på korv

Jag har ätit gröt på korv, det var en ny och mycket spännande erfarenhet för mig. Gröten var god, men det var kladdigt och svårt att få ur den ur korven så att säga. Hahahahahaha, humornivå, minus noll. Hahahahaha, jag är väl för trött.
Men helt seriöst så har jag fatiskt ätit såndär korvgröt, och det var helt okej faktiskt.

Fick sms från optikeraffären innan med besked om att mina glasisar är klara, det är kul. Jag kommer bli så het så het. Ni ska få se, ska lägga upp bilder på mig och mina nördögon sen:D

Imon och fre är det självstudier, najs, jag ska sova som fan imon, och gå till kyrkan och träna och ringa massor och ut och gå massor och plugga massor. Och detdär med pluggandet är väldigt svårt. När jag äntligen kommit på en frågeställning som jag vill utgå ifrån, så finns det naturligtvis inga vetenskapliga studier på det, så jag måste komma på nåot nytt. Får väl skriva till Petra (läraren) och be om hjälp imon.

Inte så mcket mer nytt som hänt idag. Inga katastrofer idag förutom att jag inte hittat någon att gå med på lördag på västerås kulturnatt, hade varit roligt att slippa gå själv..

puss och hej

helvetets dag

Idag har jag och Sandra fått reda på den ena katastrofen efter den andra.

Och när Sandy övningskörde med motorcykeln, så valt hon. Igår när vi satt och pratade om allt skumt som händer här, och om känslan av att något illa kommer hända, så sa hon "jag kommer säkert trilla med mcn". Och det gjorde hon, skadade sig som tur va inte, men fan vad orolig jag va innan hon kom hem. Helt oförklarligt välte cykeln för henne när hon skulle svänga, körskolläraren hade inte heller någon aning om vad som kunde hänt, för det var omöjligt att hon skulle trilla så som hon körde.

Så jag sitter bara här och väntar på att få besked om nästa hemska grej. Utöver att hon trillade så har två katstrofer inträffat idag, och det är verkliga katastrofer, men dom tänker jag inte skriva om här.

Så alla som läser här får gärna höra av sig om allt är bra, så att jag vet det. Så jag inte behöver oroa mig för er. och hör av er om något hänt också, så jag vet.

ska väl försöka mig på att sova nu. Lyssna på lite säkert och sen sova.

sov gott

(rubrik passar sig inte idag)

Börjar inte förän kvart över ett idag, jätteskönt!! så efter morgonpromenaden och frullen så gick jag och la mig igen, sov till 10!! det är länge, skitlänge, så nu har jag kaffat oc ätit en rostad macka. Och eftersom jag inte har brödrost så har jag kommit på den brighta idén att man kan rosta bröd i klämmackgöraren.
Så nu behöver jag ingen rostare, för jag har en klämmackgörare.

Ska ut med gizze nu innan jag ska käka igen (känns inte som om jag gör annat än att laga mat och äta)

puss och hej

mittemellandag

Har en lite olustig känsla i kroppen, som om det kvittar om jag är vaken eller inte. Längtar hem varenda sekund på dygnet.

Ska gå och träna med Sandra sen, äntligen, så då kanske jag rensar hjärnan lite.. ska nog ut och gå en runda strax också.

Såg bilder från nadans och karin bröllop på ewwes blogg nu, och då va det ju dags att lipa lite igen. jättefina va dom.
Ångrar att jag inte åkte dit istället för att gå på kräftskiva.

Men fan vad jag lipar mycket nu, vet inte vad det är med mig, minsta lilla grej och jag börjar böla. Va på bio igår och såg patrik 1,5, och jag lipade ju såklar i halva filmen. 
Sen börjar jag gråta över världens småsaker typ att jag hörde min lilla vovve i telefonen, och tårara börja rinna, och bara av att tänka på det så lipar jag ju. fan. Jag måste skärpa mig.

puss och hej och ses och så

en snyfthistoria

Idag känns lite som en snyfthistoria. Jag längtar hem något så fruktansvärt. saknar min mammie och pappie och bror. Och alla mina kompisar, alla som känner mig väl. Klämde tillochmed fram en liten glittrig och ensam tår innan.
Och hemlängtan blir ju inte precis mindre av att veta att Nadan och Karin gifter sig idag, och att jag inte är där och firar med dom denna afton. En kräftskiva känns väldigt lamt och okul idag faktiskt.
 
Men jag vet att även om jag skulle ka hem idag så skulle jag ju inte träffa alla de människor jag saknar. Min lilla olivia är ju inte där, och det är så många andra som inte är där.

Det är en gräsligt kall dag idag, var nog minusgrader inatt, för det var frost på bilrutorna ute innan. Men det gör inget, det är höst, och snart vinter. Måste prata lite om vädret för att tänka på annat än hem.

Men det är bara två veckor tills jag åker hem tror jag. Men jag är lite vemodig ändå, för i så fall är jag hemma mer än en vecka, och hur sandy och gizze överleva då?? Och hur ska jag överleva utan dom? Dom är ju min familj här ju, Jag är ju trotts allt Gizmos pappie.  

Grät lite igår med faktiskt, när jag hörde min lilla vovve prata i telfonen.
















älskar er och många andra (vet inte om alla tycer det är okej med bider på dom här).

movietajm

Kvällen har gått åt att sitta i sandys soffa och kolla på film med värdinnan och Karin och Gize förstås.

Har haft förflyttning i skolan idag, det var skitkul att äntligen få jobba lite praktiskt. vi skulle öva på olika förflyttningar och fundera på hur vi gjorde när vi gjorde olika rörelser för att sedan instruera våra kompisar till att göra samma rörelse.

Har varit och köpt glasögon idag också, två par. ett par va gratis, det va najs. Så det blev ett par nördiga och ett par lite ordentligare som man kan ha när man ska va lite mer seriös, typ på seminarier och sånt :D eller om man ska va fin. Men jag tror jag kan trivas i glasögon faktiskt.

Imon är det kräftskiva som gäller, sista nollningsfesten. Shit så skönt det ska bli att bli en vanlig människa sen med vanliga vanor. På måndag ska jag äntligen börja träna igen, äta regelbundet och ta tag i mitt skolarbete på riktigt. eller skolarbetet tänkte jag ta tag i imon, men ändå.

ska sova nu så jag orkar upp och ut och gå imon.. men jag vill inte stänga av min musik.. kanske ska somna till den. det är så ensamt att somna när det är helt tyst. Längtar hem nu, är ensam här.

glasisar

Jaha, då var det bestämt. Imon ska jag gå och köpa glasisar. Kul va?? Jag tror jag ska välja ett par riktigt nördiga ena. det pssar mig nog bäst. Men vi får se vad det blir. Får väl försöka dra med mig Sandy och Karin som smakråd.

Shit.. lite nervöst, jag har ju aldirg haft glasögon.. och när jag väl lånat någon annas så ser jag ju skitsmart ut!! och det är inte riktigt vad jag vill.. jag får skaffa nördiga helt enkelt.


kanske kommer se ut såhär sen:P hehe, eller inte..

brödbak och förkylning

Igår var det brödbak som gällde. Jag och sandra bkade grahamsbröd. Väldigt, väldigt mycket. sammanlagt gjorde vi sex satser bröd. Det är mycker bröd det. Vi är duktiga. Nästa vecka tror jag det blir falafel.

Igår morgon vaknade jag med en blixförkylning, näsan rinner och halsen gör ont.. Men jag överlever nog det.

idag ska jag till optikern, kanske måste skaffa glasisar, för jag ser apdåligt. Hoppas inte det, men det känns så. Har ständigt ont i huvudet.

Ska snart göra arbetsintervju med sandra och ida i min klass (den nya ida är inte lika bra som den gamla). Hoppas det går bra och att jag inte är aldeles för förkyl, för jag måste klara dethär. men jag får väl sluka lite droppar och hoppas det blir bättre.

ska dricka te nu.

puss

pappadag

Idag ska får jag och Gizmo h lite pappa-hund dag. Jag är oficiellt utnämnd till gizmos pappa och sandra är sjuk idag, så jag tar den lile rackarn på promenad när jag kom hem, och lite senare också. Iofs så brukar jag ta honom på promenad, men då brukar sandra oftst va med.

En till bra låt av loke:

urusel vals.
Ställ inga frågor om kärlek inatt
jag har innga svar eller livlinor kvar.
Jag har bara två spruckna glas och ett blödande skratt.
Det har slutat igen som det gör nästan jämt.
Jag är naken och full jag har fallit omkull
som en felkonstruktion, som en clown som ett uruselt skämt.

vad gör du här? hur kom du hit?
Du föll för en smickrares usla invit.
och en klagande vals ur en sönderrökt hals
och du vet ju att du inte älskar mig alls

men inatt, inatt, just nu
är det bara, jag och du,
just nu

osv.
-----------------------------

Sitter och dricker frukostkaffe. eller frukost åt jag för två timmar sen.. men ändå.
Säga vad man vill, det är skitjobbigt att gå upp vid sex för att ge sig ut i kylan på promenad, men faan vad skönt det är att bara kunna sitta och ta det lugnt och städa rummet och huvudet på morgonen när ma kommit hem sen. och det är jäkligt skönt och uppfriskande att promenera på morgonen också.

Hoppas min lilla sandra blir frisk snart så vi kan köpa friskiskort. Vi ska börja träna på friskis&vettis:D Detls för att det är jäkligt billigt att träna där och dels för att det är precis det sortens träning jag behöver nu..  Dom håller på att bygga en ny lokal i Rocklunda, som inte ligger alls långt härifrån, det blir smidigt att gå ner på gymmet sen när den blir klar.

ridningen som jag tänktejag skulle börja på verkar inte bli något av.. tyvärr, inte denna terminen iaf. Men jag får väl göra ett nytt försök nästa termisn istället.

puss och hej

Och där var den dagen

Idag har jag varit riktigt duktig.
började dagen med en promenad med sandra och Gizmo. Sen diskade jag och kollade i min nya kokbok samtidigt som jag gjorde och åt frukost.
Sen hade vi basgruppsmöte och gjorde klart studieuppgiften vi börjat på.
sen åkte jag hem, käkade, va ute med sandra och Gizmo igen.
sen var det föreläsning, två sjukgymnaster som kom och berättade om sina arbeten. Shit vad jag längtar tills jag får börja jobba!! Det verkar så himla roligt. Jag tror verkligen det kommer passa mig:D Dethär känns så himla rätt.

Sen åkte jag och köpte skohylla på indiska och hårfärg.
Sen åt jag, igen.. vad jag äter hela tiden:P
och sen färgade jag håret och nu har jag skivit klart mitt CV och Mitt personliga brev.. ska bli intressant att se vad Petra säger om det..

och nu sitter jag här och bloggar.
Ska snart ut och gå igen, i skogen, som alla kvällar. det är mysigt.


Okej, och till min nya upptäckt, som jag kan tacka LTDjonas för, och karin.

LOKE, Jg älskar loke. Lyssna på låten andas.

http://www.youtube.com/watch?v=7F_AjbBjjKU

jag totalälskar honom.


puss


(lille gizmo, suddig för han ville inte va stilla)


mys i fåtöljen

Har nyss haft en liten pojke i knät och haft det lite mysigt i fåtöljen. efter att ha busat som en tok och kissat på mitt golv somnade valpen (Gizmo) i mitt knä. Så himna mysigt.
Är lite hundvakt medan sandra städar hos sig.

Har varit en skön dag, men jag fått mycket uträttat ändå. Har varit ute och gått med sandra och gizmo, tvättat, käkat pizzafrukost, städat, köpt saker till mitt hem, lagat kvällsmat, skrivit klart cv, varit hundvakt, läst jeppis blogg (äntligen har han en:D), målat om och skrivat upp min hatthylla och säkert massa andra saker som jag glömt bort nu.

Längtar hem som en dåre nu. skulle vara så skönt att bara få va hemma ett tag. me det får vänta.

sista nollningsvecken är snart här, Måste faktiskt säga att det blir rätt skönt när det är över. det sliter på en att festa och göra massa saker hela tiden. Men jag tror jag ska ta det lugnt nästa vecka.. försöka ägna mig lite åt bättre saker.

Är riktigt trött nu, ska skriva mitt personliga brev, gå en runda med sandra och gizmo och sen sova, ända till klockan sex imon!

puss och hej

studentolympiaden

Idag var det studentolympiad. Väldigt kul!
Vi har skapat grön el genom cykling, lekt lappleken, sumobrottats, ridit på tjuren, haft kuddkrig, samlat kostiga saker, simmat i svartån och fjäskat.

Vi är bäst på fjäsk, och vi va jäkligt bra på resten med!

var bland de två - tre bästa i alla grenar, men när vi kom till sista avgörande grenen, simning, så funkade inte vår luftmadrass, och det försprång vi jobbat upp under alla de andra grenarna fösvann som en flyktig fjärt. Vi kunde inte blåsa upp den jäkeln och tappade platser. Men jag och daniel simmade på i det snuskiga vattnet och simmade iaf om både DALO och LTD, och det är ju det som räknas:D

dricker nu lite te för att få upp värmen igen, det är typ 12 grader och regnar ute, ån var inte varmare kan jag säga..

bilder kommer nog lite senare.

Hoppas ni har det bra allesammans. saknar alla mina kompisar och är ledsen att jag inte hört av mig, men jag har fullt upp med skola och nollning.

puss och hej

80-talssittning

Okej, igår, eller tordags blir det väl, vr en sjuk dag.

Jag skulle gå för att köpa skor, men kom isället hem med ny frisyr och randiga byxor:S
Gick in och spantanklippte mig, sa till frisörksan att hon fick göra precis vad hon ville, och Emma fick en 80-tals halv-hockeyfrilla, ser ut som om jag är tager direkt ur tjenare kungen. Detta utnyttjade jag senare på kvällen då jag våfflade håret, skapade en tuppkam och klädde på mig sidenskjortan i strl 52.

Time för sittning.
gud vad vi va heta eller. lite bilder:



cattis, het som fan.


Karin, lite sportig

Emelite och Jennifer posar för mig

Sara i sin überfina träningsdress



Markus, inte riktigt så cool som han ser ut:P


Carro var världens discofjolla


Erik är sällsamt snygg i långt stripigt hår


Kenny let me love you, ooh

me

(detta skulle publicerats för drygt 19 timmar sen, men datorn hängde sig då)

knäck och idolmys

Idag har jag och Sandra (grannen) kokat knäck :D Gott som fan va det.

Har också haft ergonomi i skolan, men det har jag ju redan pluggat lite så jag va typ proffs (eller inte). Har också haft basgruppsmöte idag, det gick bra, och min grupp är nogrann med seg, formulerar om varenda mening tolv gånger för att det ska låta bra, även om meningens betydelse är densamma, klurar sedan på om vi ska ha eller inte ha citattecken på ett ickecitat, jag sa nej, men dom litar inte riktigt på mig och diskuterar det hela i yp en kvart.

Sen har jag varit ute och gått tre gånger med Gizmo också idag. Gizmo är sandras lilla nya hundvalp. Urgullig! Han såg ut som en död höna när han sov, men han va söt ändå. Han är sju veckor och pytteliten.. men jag tror att hn funkar som killmagnet (förutom att han skäller på och skyddar oss mot alla av mankigt kön).

Imorgon är det sittning i skolan, ska  bli roligt som en apa (som en rolig apa då eller?)! Min klass ska vara 80-talsklädda. Och jag har inhandlat kläder med axelvaddar dagen till ära.. tänte också dra igång våffeltången som skrotar i lådan.
 
Sen på fredag blir det spexfinal och lördag blir det studentolympiaden och sittning (jag ska naturligtvis delta i de två sistnämnda).

Här är lite bilder på min nya klass. Det är inte mode med rosa band om pannan, det är alla sjukgymnaster som är tvygna att ha det det tills nollningen är över. Men vi har kul ändå!


Sara, Carro och Emelie


Erik och Caroline


Karin, Lollo och Emelie


Niclas, Fredrik och Erik (igen)


Emma (jag, mitt rosa band är under luggen) och Sara


Eleonor

sitter i skolan

haha, jag skrev fel sist. Lögarängen hette det jue!! typ. elelr nåt. jag vet faktiskt inte säkert..

Ikväll är det spextävlingh som gäller, vi ska vinna alltihopa!!!

Har börjat få nya tapeter i min lägenhet nu, så jag bor hon grannen Sandra, shit vad roligt vi har ;D. Är lite smått nervös över vilken färg jag ska få på väggarna, för jag har inte en aning, ljust någonting sa han.. tänk om det blir typ ljusrosa.. eller, då dör jag.

puss och hej

RSS 2.0