är det en bajs?


är det en grön bajs i västerås?


en grön bajs som växer?


Nej det är ju en kanin! Vi dödar den! ja!


Hit him!


Uhhh.. på väg upp?


Wiiiieee!


Uppe! Det va inte en grön bajs, det va en kaninuppstining :)

sidbyte

Moahaha. Nu är det jag som är på vinnarlaget. Allt vände efter torsdagens märkliga kaninupstigning.
Efter allt elände och pessimism i torsdags så gick jag och min käre vän karin på en promenad. Jag orkade ta mig till djäkneberger, sen va jag trött och måst vila. sagt och gjort.
Där såg vi en bil med en stor silvrig släpvagnt. Hundävling tänkte vi, och satte oss på en bänk.
Det va inte hundtävling. Så min nya gissning var att det va en luftbalong däri (wtf? ofta att man gissar på det!). Jag hade rätt. Så småningom började en gigantisk luftbalong packas upp! Och inte nog med det. Det var en giglatisk lisebergskaninsluftbalong som kostade åtta miljoner!!! Superhäftigt. Vi fick se en lisebergskaninbalongs födelse och uppflygning

Bilder från mirkalet kommer senare.

Igår fick klarade jag praktiska examinationen! Och ännu bättre: en av lärarna sa under tentan att jag hade väldigt bra hand med patienten! Är det inte det man allra hellst vill höra när man pluggar till sjukgymnast?!? För det är ju det allt handlar om. Har man inte bra hand med patienterna så blr det nog väldigt svårt att jobba som sjukgymnast tycker jag. Så det va det absolut bästa jag kunde få höra!

Idag kanske jag ska köpa klänning för jag ska gå på bröllop!

Hur jävligt får det bli?

Till att börja med: Magsjuka. Redan där är livet ett helvete. Och att inte få smak på maten igen efteråt. Jag har inte spytt sen i måndags, men det enda jag fått i mig sen dess är vitt bröd och fil. GOTT. Mmm, nä. Håller på att koka ris nu, för ja måste. Måste! Äcklad av bara tanken. Jag vill ha chokladbollar, men icke! För myket fibrer för en trött och tom mage, skulle troligtvis sabba hela digestionssystemet igen.

Och idag va det opponering, imon praktisk tenta. Opponeringen gick inget vidare, massor av kompletteringar. Tentan kan jag inget till överhuvudtaget, eftersom jag inte haft tid att plugga tidigare (för vi har skrivit arbetet till opponeringen, som vi ändå måste skriva om nu) och varit sängliggandes halva denna veckan. Det suger.

Svar på skriftliga tentan imon, säkrt ett u bara för att allt ska kännas lite extra jävligt. Eller inget svar alls för att stressa upp lite.

Mer då? Inget sommarjobb, inga pengar. Ingen lust att äta ingen ork att leva. Kan inte träna eftersom jag inte äter. Lägenheten ser ut som om jag haft inbrott, orkar inte göra nått åt det.
Åh, JAG BLIR SÅ TRÖTT!

Vad mer kan hända? Att det faktist bli inbrott i lägenheten och att de stjäler de få pengar jag faktiskt har att leva på? Att jag blir allergisk mot ris och blir magsjuk en vecka till? Att jag blir påkörd av en moped och dör?

Kanske lika bra det.

onsdag (förlåt men jag komner inte på något bättre)

Idag har vi skrivt på vårt arbete om rörelseanalys, är nästan helt klart. Jag amälde migsjälv till att skiva in källor och fixa me det ikväll, vill bli klar så fort som möljigt, så vi får lov sen.
Hade tenta i fredags, Jag vet inte hur det gick. Hoppas på godkänt, det kan lika gärna bli vg som u, har ingen aning.

Har inget jobb till i sommar och börjar bli lite lätt stressad över det, så är det någon som behöver en extra arbetare kan nu ju ringa mig. Blir svårt att klara sommaren utan pengar. Iofs så har jag ingen hyra i juni- juli, men man måste ju ändå ha pengar till mat.

Är helt slut i kroppen, det gör till och med ont att ligga ner, det är liksom jobbigt och värker. Men jag är samtidigt helt rastlös i hjärtat och känner mig stressad och nervös. Men jag vet inte varför. Men det är väl mycket som måste fixas men som jag inte kan göra något åt just nu, så jag får väl helt enkelt bara vänta.

I helgen ska jag och Karin iaf åka till Vetlanda, ska bli skönt. Iofs så stannar vi bara där tills lördag när vi åker till stugan, men vi åkrt tillbaka till vetis på söndagen igen. Men det ska ändå bli skönt att slippa västerås ett tag så man gillar det sen igen.

Nu ska jag städa lite tror jag.

Snart börjar det regna.

Semster

Idag har det känts som semester. Sol och fint väder och dammiga gator och jag har kunnat göra vad jag vill, bara traska runt utan krav på att gå hem, utan krav på att stanna kvar. bara vara. Första dagen på riktigt länge som jag känt mig ledig på riktigt, som jag har varit fri. Frifrifri, överskattat? Nej tror inte det. Så fri så hjärtat kännts lätt i bröstet och det har inte varit svårt att andas, för jag har inte haft något tryck över mitt bröst, inte någon press, inte någon stress.
LEDIG. Och jag har njutit hela dagen.

RSS 2.0