Tid?

Ibland har man inte tid, inte för något annat än sigsjälv och knappt det ens. Andra gånger har man tid så det blir över, som nu. Det är konstigt detdär.
När man vill ha massa tid över, då finns ingen. När man sen hellst inte alls vill ha tid över, då sitter man där, och väntar, drygar, tänker, och tiden släpar sig fram.
Men det är väl så det ska vara. Kanske för att man ska uppskatta den tid som går fort, då man har roligt. Eller för att det bara är så av ren jävlighet, inte vet jag.

Just nu vill jag iaf inte ha tid över. Försöker fylla mina dagar, men ändå sitter jag här rätt som det är; kollar facebook, kollan mejl, studentportal, facebook igen. Tre minuter har gått.

Det är svårt ibland.

Det tråkigaste med julen

Det tråkigaste med jule är när man måste plocka bort den. Allt det fina pyntet måste tas bort, alla ljusstakar, kulor och tomtar. Det blir trist och omysigt och stelt. Inget myspys kvar nästan. Men man måste ju, även om man inte bor kvar hos mamma. Men man måste ju avjulpynta, så att man får pynta i oktober igen, eller november om man är sen.

Jag har fått ett blåmärken på min bicep! "Vilken bicep?" tänker ni då. Det finns ju två, eller fyra för att vara exakt. Bicep brachii, den på armen, sinister. Detta blåmärke är egentligen ett gott tecken, det tyder på att karatesäsongen är igång igen. Yey!

Hepp.
Ses


Jag är bäst.

Wihoo!!

Jag har kommit på lösenordet på min blogg igen! Så jag är ju tvungen att göra ett litet inlägg.
Allt går finfint här i Västerås. Tusen grader kallt, snö och långkalsonger. Seminarium på fredag, tenta på tisdag och praktiskt tenta på torsdagen efter tisdagen. Det är härligt med lite fart!
Sen är det dags för klinisk kurs :) Ut i vilda värdlen och få testa på hur det verkligen är. Lite nervöst, lite spännande.

Hade lugn jul med stora familjen, längesen vi var så många. Min kära bror och min kära Evelina har äntligen förlovat sig. Hade en lika lugn nyårsafton med mamma och pappa och god mat.

Men ändå skönt att komma tillbaka till västeråsfamiljen efter att varit hemma hos biologiska familjen. Skönt med vardagsliv.

Lagade halloumi till middag, det gnisslade mellan tänderna men var ganska gott.

Trevlig kväll!

RSS 2.0