då var det väl dags.

Då var det dags att blogga lite igen. Idag har varit en bra dag med vissa moment som inte varit så roliga. Menmen, det är så ibland. Är väldigt trött.

Nu håller  jag på och packar, har tappat bort et halsband, mitt älsklingshalsband som jag fått av Robin. Fan. Jag har lagt det på något såndär smart ställe som jag brukar lägga saker jag tycker om på.. Aja, det dyker nog upp någon gång hoppas jag. Men mitt eilean annraidh betyder så himla mycket för mig, det är en symbol för landet jag älskar och livet jag en gång hade, och för Robin.Men jag har ingen rätt att sakna det..

Imon åker jag till malmö:D de ska bli både kul och skönt att åka iväg. Behöver det, det är lite mycket nu, för oss alla tror jag..

ses och hörs.
546961-13

jes!

Jas, jag är klar nu! Håkis sa att det var bra redovisningo ch bra arbete:D felt good. så nu är det bara skojsiga saker kvar i skoan. Har bla anmält mig till elevernas fotbollslag till matchen på tisdag, så då ska jag och pickyvicky spela.

skra springa nu till brevlådan. puss

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu har jagvarit vid brevlådan:D

Men jag kom på att det är inte bara roliga saker, det är en tråkig saker också. Vi ska skiljas från varandra *snyft*.
Men vi få väl pasa på att njuta av varandras sällskap den veckan som är kvar nu då.

kommer nog på mer att skriva senare.

pyss och hej


ful tvilliing

nahahaha.

Jag har inte först imon, de fixade sig. Gud va på min sida igen:P
Håkan har lyckats dubbelboka så han e på möte då när jag skulle haft, och iom att jag har honom som handledare så fick jag byta med bibbi för att han skulle kunna se på mitt!

Har fikat med klassen (alla utan puppi). De va najs!! Ages sen sist. Har fått reda på att jag få jobba i sommar också, det va med najs. Allt e så damn najs. Bara lite nervig inför redovisningen imon, men de löser sig. De brukar det ju göra.

Haha, det va jättekul när vi sjulle cykla till stan innan (jag, idde och bebbe). Bebbes (eriks) cykel gick sönder typ, så jag fick moppedra bebbe nästan halva vägen.. haha. Hom höll på min axel och åkte snålskjuts. Sen låtsades vi att hon va blind så Ida fick berätta om vad som kom i vägen. hehe, de va en rolig cykeltyr de.

nu ska jag googla på tandemcykel och se m jag hittar någon gammal.

puss på näsan dumbomar


nej vafan

Jag har allra först imon!!! Varför? Varför?? Jo, för att dumfaan till Emma ville det när vi skrev upp oss på listan. Jeflar. aja. Det är väl bara att stå sitt kast, börja bli lite stressad, planera presentationen och hoppas på att gud hjälper mig igenom dethär. Men det gör han.

Plus att dumfan till emma är bakis, inte så smart drag kanske, men det är det värt. för vi hade det så bra och mysigt.

jäjä, ska väl börja ta tag i livet.
puss

då va man klar

Nu har Håkeåke läst mitt arbete och han sa att det va helt okej, jättebra. och det va ju skönt att höra. nu har jag skrivit avslutningen också, så nu är fröken emma minsann helt klar!! nu är det presentationen som gäller.. men det fixar jag ikväll/imon/imonkväll.

ikväll blir det tjejer och vin på trappan. det ska bli så himla mysigt, men lite sorgligt också.. för det kanske blir sista gången.. fan. jag vill inte att dethär ska ta slut.  det här året har verkligen varit helt underbart. och jag blir så ledsen ihjärtat när det snart är slut.. men det blir ju början på något nytt, men det kanske inte blir lika bra.. och blir det det så blir jag förvånad.

senare jag och bebis cykla till stan och handla lite.. myspys, det är så roligt att cykla ihop.


äsch nu kan jag inte skriva mer för jag bliev ledsen i magen när jag kom på att det kanske är sista kvällen på trappen. jag älskar mina små filurer. pussar, på er.


puss och hej


Grattis alla morar

Idag är det alla morars dag. Min mammi ska få räkmacka(som jag ska göra) och tårta(som jag har gjort halva).  sen ska hon få en hemlis ockå egentligen.
Men är det inte lite stört att man va tvungen att införa en speiell dag för att mammor skulle känna sig lite uppskattade. tänk vad hemskt det måste varit innan morsdag fanns, då blev dom inte ens uppskattade en dag om året!! fast då kanske dom blev uppskattade varje dag istället... i så fall är morsdag ett jäkligt dumt påfund.. för då missar dom ju 364 (365 om det är skottår) dagar med uppskattning bara för att någon ville införa en dag.. stört.
Men jag uppskattar min mamma varje dag(nästan). Fast jag är väl lite dålig på att visa det.. jag är nog rätt dålig överlag på att visa att jag uppskattar mäniskor.

Men jag uppskattar mäniskor, det lovar jag. dom flesta iaf. För man kan inte uppskatta alla, bara visa dem respekt. Men jag uppskattar iaf alla mina vänner (ta åt er, för jag älskar er verkligen,). Det är nog inte så ofta jag berättar det för dom, borde kanske börja med det.. för det är viktigt för människor att känna sig uppskattade, det är viktigt för mig också.
Fast även om man inte säger till människor att man uppskattar dem så kan man ju visa det ändå.. för man pratar ju trots allt till 80% med kroppen.. och det är ganska mycket.. men ibland räknas kanske orden mer.. ibland lyssnar man hellre på det man hör än på det man ser. det är knäppt, jag ska börja lyssna på människors kroppsspråk mer istället, mer medvetet.

nu ska jag plugga lite till, skriva sammanfattning, se är jag typ klart med första utskicket.. bara en intervju som inte kommit in än.. hoppas den kommer tidigt imon så jag hinner sammanfatta den innan jag ska lämna in den.

puss och hej älsklingar.


 
detta är evigheter sen, jag och min älskade olivia. vi va små då.




okej. jag ska försöka förklara

jag var nere innan, nyss, för en halvtimme sen.
tanken slog mig att jag skulle gå ut och sätta mig. jag gjorde så, tog med min kamera, för att få lite bilder av himmelen(är ni förvånade?). tog lite bilder..

förstod inte min känsla av att vara nere, så jag bad gud, maria och andarna om hjälp, jag bad om att få vara lycklig igen.

jag tog en bild. EN BILD. och jag såg dom. dom va där, alla. i kamerablixten.
och känslan kom, ni kommer inte förstå.
men känslan kom, jag blev lycklig igen.

nu låter jag knäpp, men det är sant.

hello.

Idag kom jag på att jag inte kommer träfa Olivia på evigheter. Inte för att vi träffas så mycket annars, men ändå. hon ska åka och tågluffa i europ om två veckor och innan dess hinner inte jag åka dit. sen är hon borta i en månad.. och det är jättelång tid!!

Kanke åka till skolan imon och träffa alla barn, men jag får se beror på hur långt jag hinner på arbetet idag.. men jag måste fixa morsdag present också.. damn, men det löser sig nog.

Håller på att fixa lite med min balkänning också:D det ska bli kul att gå på bal!! Kul att träffa Andrei igen, vi hade så himla roligt ihop:D.

jäjä, pyss

Tillbaka igen.

Nu är jag hemma från Karlskrona igen. Har varit och hälsat på Anders lite, det var najs.  Vi har varit ute och gått en hel del, runtom hela Karlskrona tror jag. Och så har Nörden visat mig massa bygnader och berättat massa om dem. Sen har han visat mig massa av hans arbeten han gjort, sjukt duktig alltså.
Sen har vi varit och fikat och tittat i Kyrkan. Jag älskar kyrkor har jag kommit på, det var så fruktansvärt lugnt där. Som ett hus för själen, där man får lugn och ro och kan återhämta sig.
Så vi har haft kul. Snackat massa skit ocks, och jag har fortfarande inte kommit på vem av oss som är ondast. Och klättrat i träd:D de va kul.


Måste jobba på fältarbetet nu, håller på att skriva om psykosyntesen.

pyss och hejj

Hahaha, dethär är skitkul!

hur hett är det inte?
kom igen liksom, kom på idén att sätta grillspätt i håret!



vår grill
vår skottkärregrill, med mat och allt, skitfint!

"Även en tusenmilafärd börjar med ett steg"

Läser om KBT nu, och så står det så. Och det är så himla bra resonerat. Det är ju alltid så, man måste alltid ta det första steget. Även om man bara ska gå och köpa mjölk, eller om man ska åka jorden runt, så måste man börja med ett steg. För tar man inte första steget så kommer man aldrig iväg, ellerhur? 
Och man måste alltid gå det själv. Man kan ta bilen till affären, men man måste ändå ta första steget för att komma till bilen. Och man kan få en knuff i ryggen för att komma iväg, men man måste lyfta foten frammåt för att inte välta. Och det är viktigt att tänka såhär tror jag. 
KBT är så himla smart.

Igår var det festis som gällde. det var från början tänkt att bli en schlagerfest, men det mynnade ut en gill- och shotsfest  shortsfest istället. Mycket trevligt. Det var längesen vi festade ihop vi brudar. Och lilla Evve är hemma igen!!! jag är så glad för det, men min bror är nog om möjligt ännu gladare;).


Nu ska jag återgå till pluggandet. puss och hej

Vem lämnar himmelen för jorden?

Hej igen.
Nu ska jag sammanfatta veckan lite för er, har inte haft tillgång till bloggbar dator då..
i Fredags for jag, kom till mormor och morfar typ halv 10, helt slut efter en svettig tågresa utan ac, nästan utan luft:S
Sen i lördags kom tjocka släkten på fika i mormors trädgård! Hur mysigt som hellst, mina små kusinbarn är ju världens sötaste! Vi fikade och grejade lite. Alla va självklar glada att jag var där:P Kul att äntligen få träff dem igen.  Trevligt med kusiner och moster också.
Jag va på fotbollmatch då också, lille william spelade, han va så himla duktig!! Min lille prins. Vi gick en runda i moffas skog sen med jag och William, de va spännande det.. tog lite bilder på blommor och letade pinnar (William samlar på pinnar).

Sen i söndags var de gokart med Julia och Matzzzz som gällde:D Fybövelen så rolit de va!!!!! Hahaha.. åkte runt och log som ett fån där på banan (tur man har hjälm så ingen såg). Vi bestämmde oss för att åka lite mer en annan dag. And so we did, tog en tur till gokartbanan igår med. Nästan ännu roligare då, för då hade jag försäkrat mig om att man inte kunde välta med gokart, så då körde jag ännu fortare.

Måndag var det malmö med intervju som gällde. Gjorde en intervju till mitt fältarbete, det va väldigt intressant. Med det blev mer att vi diskuterade och pratade istället för att jag ställde frågor till henne. Så de va skitbra.  Sen fick jag en guidad tur runt hela Malmö av Andrei:D Najs var det. Vi gick till turning torso och överallt annanstans. Blev lite jagad av fåglar, men jag överlevde det. Äckliga djur. Vi hittade också ett väldigt fin kastanjeträd som jag funderade på att klättra upp i, men eftersom att jag lovat momo att va rädd om mig så lät jag bli (plus att det hade varit skämmigt att trilla ner). Sen blev det middag, men utfrågning av min vän. Mycket intressant  och lärorikt(Kan ni tänka er att det finns människor som inte sjunger och dansar när dom är hemma själva?!?).

Iallefall, jag orkar inte skriva mer nu, vill ni veta så får ni fråga. Men min vecka har varit helt underbar och det känndes tråkigt att åka hem och lämna mitt paradis. Finns inget bättre än att cykla bland ängarna med en sjunkande sol som bländar och skånsk lantluft i lungorna.

Idag kom jag hem och åkte till Ida:D De va najs. Fredrik, Ida och jag gjorde pannkakor, det var mysigt. Har saknat Idde.

puss och godatt


yes:D

Today is the day when everyting is right.
Eller nej det kan det inte va, men detär en jäkligt bra dag:D Vaknade och upptäckte att telefonen funkar igen! Sen hade jag en lååånnnggg. dag på jobbet, lite dryg, men vafalls, mina jobbiskompisar gör ju hela dan. Och precis som Maritin sa,det känns som födelsedag när man får gå hem:D Japp det gör det, verkligen.

Så nu är det födelsedag, för jag har gått hem. Jag har fått en ny "tatuering" av henke idag, lite tribaler på underarmen. han e för begåvad den asså..

Ska snart ge mig av till Skåne, och det ska bli så underbart!! Men jag kommer sakna Hemma.

Enjoy.

kärlek till er alla!
puss

vafan!!!

Min telefon är vattenskadad!!! Flaskan läckte nog ltie mer än vi först trode ida, för telefonen va skitblöt på insidan, och u funkar den inte.. faaaannn, kunde inte komma mer olägligt!! vad fan ska jag göra!!! damn.

vill ni få kontakt med mig kan ni ju testa att ringa, går det inte så får ni ringa hem, be om mormors och morfars nr.

faaaannnn!!!!!

Naha

Nu blev det inte lika roligt längre. När jag skulle åka hem från skolan (läs: Ida) idag så slog det mig som ett brännbollsträ i bakhuvudet att jag inte kommer träffa Ida på en hel vecka! Det blev en liten tår i ögat och jag grät på vägen hem.. fan vad blödig man är ibland..

Men vi fick ju iaf en trevlig adjöcykeltur idag:D Tog tandisen till Vetis och kaffade på cecil och åt jordgubbar.. Mycket mysigt och ingav vissa rodtrippvibbar, ellerhur Idde? Kanske om vi skulle ta och cykla istället? de vore inte helt fel det..


Imon bär det av till Skåningarna där nere i söder, det ska bli så himla kul, men jag kommer sakna det här hemma.. Ska stanna tills på torsdag, så under tiden blir det nog inte så jättemycket bloggande, så ni får försöka klara er ändå:P Men det ska bli mysigt att träffa moster, kusiner, kusinbarn och morföräldrar. Känns som evigheter sen nu.
och så ska jag ju till Malmö en runda också, ska göra en intervju till mitt fältarbete och lite annat ;) Hoppas det blir trevligt, men det blir det nog.

Kan inte fatta att vi överlevt i Holsby utan Bebbe.. Känns som evigheter sen!! (Sanar dig så mycket så det är inte klokt Evve!) Men det är väl bara att härda ut.. det är inte jättelång tid tills vi ses igen.


Aja, adjö så länge! Vill ni veta vad jag har för mig nästa veca så får ni ringa:D

sunny day


Solskenspussar på er alla!

waoawaoawowa

Yes nu är det gjort. Vi har badat:D det jar najs som fasen. Doppet var snabbt, men skönt. Cyklade ut till Aspö och badade där, men på vägen dit så missade vi att sväga och cyklade fel, men sen kom vi på det, cyklade tillbaka och cyklade rätt, på tandemcyklen.. eller cykeln, jag vet inte. Men iaf, på den. De va skitläskigt från början, men det gick över sen när vi fick lite fart på att!

Nu har jag nysslingen bokat biljetten till mina älskade morföräldrar, ska blir så fruktansvärt underbart att åka dit!!! Åker fredagkväll, så sen får ni sakna mig en vecka, men jag kommer ju hem på torsdagen igen sen, och på fredagen antar jag att jag ska till Idde? eller? ;) De vill jag iaf.

Något mer jag vill är att åka till mina små pysslingar i Göteborg, saknar min Oliv :P Jag tycker så mycket om er där borta.. Hoppas jag kan åka till er snart.

nu jäklar ska jag försöka få in en bild här, himla skitblogg funkar ju inte att lägga in bilder på.. damn.



image4

tjo och tjim i sommarvärman:D

IDag är det faan sommar:D Har suttit i gräset med Ida. Verry najs minsann.

Har en del att göra idag, men det får vänta tills senare, för nu ska jag njuta! Enjoy the day. Vet inte riktigt när jag ska göra saker..

Nu ska vi lägga oss i gräset och plugga lite.
see ya.

waasup?

Nahe, sitter jag här i skolan igen och försöker ta tag i migsjälv, det går lite bra. Har kollat upp lite info om KBT, det är rätt intressant..
Vi spelade kubb innan, vi kom sist, damn, men det var okej.. Jag låstsades att jag vad duktig, och dom andra gick på det!! Haha, jag är för jäkla lurig:P

Mhm.. åker nog inte till Skåne förrän på fredag kväll, eller lördag, för Sabu ville att jag skulle jobba, och vad gör jag inte för mina små jobbiskompisar?? Allt för dem såklart:D Plus att jag saknar paxen lite.. ^^ Så då kan jag tvinga Henke att rita en tattoo på mig igen så jag blir hårding:D

Snaaaarrt är det kaffe.. Vill ha kaffe nu, får inte ro att sitta still idag.. Måste verkligen ta tag i migsjälv i Skåne, men det löser sig nog, där får jag alltid ro i kroppen.. längtar.

bjas bajs

today is a damn good day

Idag har jag varit i Jkpg med mammi och shoppat. Det blev inte så jättemycket köpt, men lite blev det allt. Har varit en jätteskön dag och jag har verkligen kunnat släppa allt som har med jobb och skola att göra, och det behövdes tror jag. För det ligger alltid och skaver lite i bakhuvudet annars.

Har pratat med Crister på jobbet nu, ska jobba 7-10 i tre dagar nu, verry good. sen ska jag till skolan imon, prata med Håkanbråkan:D Men menst åker jag dit för att träffa Idde såklart:D och Karin och alla andra som råkar befinna sig där.

Sen på torsdag eller fredag bär det iväg till Skåne och tjocka släkten,, (inte för att dom är tjocka, men ändå) På måndag till Malmö på äventyr och sen tillbaka till K-stad. Jag måste verkligen ta tag i migsjälv och sätta fart på skolarbetet när jag är där.. Men det sa nog gå bra. Får ta med mig datorn och alla ton böcker. Har lånat en hel liten bataljon med böcker (ca 10 st enl. Jesper).

Jäjä, nu ska jag beställa tågbiljett så jag kna ta mig dit.
pyss

Nuni, nu är det dags:D

Okej, årets stakaste tecken på att det närmar sig sommaren: Jag har målat tårna!!!!!  Eller nej, inte tårna, tånglarna. Rosa blev dom, ganska otippat för att vara jag, men vafan, man kan inte va lättippad jämt, ellerhur?

Har jobbat idag också, det gick bra, och jag var välkommen åter. Jag tror dom gillar mig ;) Vi satt (eller dom de andra satt, jag låg) ute i solen idag på rasterna, det var myspysigt. 

Min lilla bebis ringde nyss och störde mig i bloggandet, men det var en väldigt angenäm störning, faktiskt. Saknar henne jättemycket!! Det är galet.. Men det var trevligt med en liten pratisstundis.

Kanske borde skriva något spännande om mitt kärleksliv också så du (japp, just du idiot) orkar läsa vidare.. ^^
Nej men du är ju ingen idiot, nu va jag elak.
Jäjä, whatever, mitt kärleksiv är dött, dött som evelinas (fisken) rumskompis ålen, han är död, som en sten. (Aha, som en stendöd stend då eller?) Jag måste ta mig samman och verligen gå ut stenhårt för att ragga nästa gång jag går ut. Haha, despo eller vad? Men så är fallet.

Gå ut i solen och arbeta med dig, sitt inte där och fis. heppåreserru.

(bildena vill inte komma med idag heller)


just det..

Jag har klippt lugg och ser ut lite som en synthare i mitt röda rufs:P
Me like..
äsch, bilderna vill inte va med. dom kommer en annan gång.

nu ska jag sova så sött.
*vinkvink*


"Ska man behöva va neutrallycklig ända tills dess då?"

Citerar min Jeppis (vi kan låtsas att du är min Jesper) :P   Det är en sån klockren kommentar, ellerhur? För ja, man får helt enkelt va nöjd med det man har om man inte gör något åt det, så då får man gå runt och va neutrallycklig.

Idag har jag jobbat på mitt nya extrajobb som jag fick igår. Det gick bra.  Imon ska jag jobba också.

Nu börjar saknade efter mina små töser sätta in på riktigt, fattar inte hur jag ska överleva hela livet utan dem.. Eller hela livet behöver jag ju inte klara mig utan dem, men som Idde sa, det kommeri nte bli samma sak sen när vi slutar.. Usch. Jag vill h det såhär för alltid..

Idag har det inte hänt sådär jättemycket mer. Jag gick upp, cykla till jobbet, jobba, cykla hem, duscha, käka, och nu sitter jag här.

Förresten, såg ni hon som spela piano på talang igår? Sjukt duktig.. önska jag kunde spela piano riktigt bra. Aja, får la öva..

pisk på er


Gråa dagar i min röda fåtölj

Idag är det gråttgråttgråttgråt. Sitter och pluggar i min vanliga fåtölj i mitt vanliga rum, precis som när jag gick på komvux. Fast det är något som fattas från den tiden, något som stod nära. Jävlafan vad jag saknar ibland. Men livet går ju vidare ändå.

Jobbar på mitt fältarbete, är inte speciellt motiverad, men nu har jag iaf kommit igång med skrivandet, så dår går det rätt lätt. Men det är väldigt jobbigt att skriva om utbrändhet, dels för att det är svårt att hitta bra info och dels för att det är en sån jäkla sjukdom.

Ska ut och cykla i regnet sen, måste tänka, och det kan jag göra bra när jag cyklar. Och så ska jag möta mammi också såklart.

Ska lyssna på revolt III sen också, älskar låten, och den ger mig en liten behaglig känsla i magen :D  Kan ju bara blunda och låtsas att jag är tillbaka på konserten, det va något visst det.

puss och hej


nah

Booooooorrrriiinnggg!
Usch så uttråkad jag är. Sitter här och leker i ps.. Gör planeter men dom blir inte bra alls. Det är så tråkigt idag, Allt är tråkigt och jag är tråkig.
Jag får väl le lite eller springa lite, så kanske humöret stiger lite.

image3

Nu jäklar.

Tjo och tjim.
Emma har skaffat blogg. Så nu ska ni få veta varenda liten tragisk detalj ur mitt underbara liv.  Jag har alltid varit lite mot bloggar, tycker att det är lite töntigt, men vafan, jag läser ju alla andras, så då ska väl dom kunna läsa min, right?

Aja, iallafall, även om ingen kommer läsa så kommer jag skriva av mig om allt som händer och inte händer.

Jag ju börja med att berätta om min nuvarande situation.
Idag lider jag av en lätt huvudvärk, men det har man ju överlevt förr.
Pappi är lite sur idag, för det är halvdåligt väder och han vill ut och åka mc. Så istället hämnas han på allt och alla (främst mig) genom att börja städa vinden klockan halv 9 idag :S vet inte hur glad jag är för det, men jag överlver väl.
Aja, civilstatusen (vet inte om jag vill kalla det status men ändå) är för närvarande singel. Ibland är det bra, iblad är det dåligt. Idag är det mest dåligt, för jag känner mig totaldissad efter gårdagen.. menmen, det kommer fler dagar och jag överlvever väl.
Jag pluggar, inte idag, men andra dagar, det är kul :D Love Ädelfors och min klass!!! Vi har massa veckors fältarbete nu, och det är inte kul någonstans för jag saknar mina små pluttar så mycket! Men annars är det kul.

Jäjä, är dethär kul så kommer det mera.
Puss och vink  Nah you don't deserve it.


Välkommen till min nya blogg!

Hej och välkommen.

RSS 2.0