Det är inte varje dag man har en död räv hängande på höften

Helgen har varit underbar:D Har som sagt varit i Malmö. Vi har varit på fotevikens marknad, shit vad underbart. Det va helt otoligt mysigt där! Stämningen, landskapet, sällskapet. Jag vill flytta dit :D Jag ska bli en viking på heltid sen, det skulle va något det.
Jag vill köpa en pilbåge och ett svärd, så jag också kan fajtas, det skulle va kul. Jag skulle bli en så otroligt bra krigare tror jag:P plus att jag skulle se grymmt cool ut i vikinga-stridsmundering:P
Självklart va det kul att träffa Andrei igen, Hopppas vi hinner ses någon mer gång innan han flyttar.

Jag måste lära mig nålblablabla vad det nu hette igen.. Jag kommer inte ihåg, igen. Jag och mitt minne, vi är inte alltid på samma sida.. speciellt inte när jag jobbar natt, mitt huvud är någonannanstans då.
Men nu har jag bara fyra nätter kvar, sen är jag ledig. Åh, det ska bli så otroligt skönt, förstår inte hur jag ska palla med att jobba natt en hel vecka, men det är väl bara att uthärda antar jag.


Jag börjar bli lite nervös över höskolesvaret nu. Jag vill veta säkert om jag kommer in och var jag kommer in. Det är så drygt att bara gå och vänta utan att veta någoting om min framtid. För det är ju verkligen hela min framtid som hängen på dethär beskedet. Det är ett stort steg. Jag vill veta nu så att jag kan börja ställa in mig på att flytta, fixa lägenhet och allt detdär som man måste ni vet. Det är mycket som ska fixas när beskedet väl har kommit. Men allt löser sig nog.



Idag har jag gjort det mest vuxna i hela mitt liv. Kalla mig kärring eller vad  ni vill, men jag har köpt en korsordstidning. Korsor är himla roligt faktiskt, plus att jag behöver öva upp min tankeförmåga lite tills jag börjar skolan, känns som om min hjärna består av trögflytande lim som håller på att stelna om jag inte använder den mer. Jag har blivit så himla ointelligent på sistone. Måste träna upp den lite igen om det nu går.  


trevlig dag.

-------------------------------------
lite senare.
Nålbindning heter det visst, och nu vet jag hur man gör:D
pussar


tillåt mig att le

Idag gick jag hem lite tidigare från jobbet som hämd för att jag ska jobba natt nästa vecka. Och för att hina sova och vila lite innan jag ger mig av.
Åker om inte så lång tid. Andrei ringde nyss, han lät glad, och det är bra. Blir nog jätteroligt i helgen:D

Det är bara fyra dagar (nätter) kvar till semester, sen jävlar. Hoppas det blir firning till min semester på fredag, det vill jag. Men jag kommer sakna mina små jobbiskompisar(gubbar), Dom e så himla roliga. Men min sackars bella är sjukskriven, så henne kommer jag nog inte träffa alls innan semestern, och inte Safet heller för han har åkt.


Shit vad jag vill ha semester nu alltså. Och shit vad jag är laddad för att cykla Ida, klart att jag vill. Drömmen skulle va rodtripp i skottland, men det har vi ju inte råd med någnstans.

Snart fyller jag år också:D Deni, det ska firas det.


bra låt:
Följer dig hem, tar den långa vägen så jag får känna mer av din lukt
En kort paus, utanför statoilmacken vi köper folköl 3,5
Det kommer bara leda till nå't ont, ändå
Det kommer bara leda till nå't ont, ändå

Jag är rädd, för du ser för bra ut i svart, svart lugg och blå anorak
Den där skogen, gör nånting med mig jag blir alldeles för ärlig, säger:
Kyss mig inte, det kommer bara leda till nå't ont, ändå
Det kommer bara leda till nå't ont, ändå

Aahh, aahh

Det är kallt, du får låna min halsduk, du går så misstänkt nära mig
Du har missförstått, jag är inte värd det här jag har ingenting som du vill ha
Det kommer bara leda till nå't ont, ändå
Det kommer bara leda till nå't ont, ändå

Kyss mig inte det kommer bara leda till nå't ont ändå
Kyss mig inte det kommer bara leda till nå't ont ändå

Aahh, aahh
Aahh, aahh
Du kysste mig nyss det kommer bara leda till nå't ont


får mig att tänka på träsket. Shit det käns som evigheter sen..



Jag är oväntat glad just nu. Det är najs.
Saknar olivia, hoppas dom har det bra.

ha en trevlig helg.
pyss


ojojojoj

Vill ni höra ett till skämt? Idag fick jag reda på att jag ska jobba natt nästa vecka, börjar kvart i 10 på sön, kommer hem från Malmö typ vad kvart över sju. Kul va?
Men det är inget skämt, mina chefer har glömt berätta för mig att jag ska jobba natt. Idag kom andreas och bara
"Du har koll på tiderna nästa vecka va Emma?"
och ja ba "Va? vaddå tiderna?"
och han ba "Ja, jag och Christer och ...vem fan det nu mer va.. satt och pratade lite och det blev så att du ska jobba natt nästa vecka"
och jag ba "Va? jaha, det vet jag inte om jag kan, jag ska ju va bortreste hela helgen, kommer inte hem förrän typ 7-8" och han ba "Ja men då hinner du ju"
och  jag ba " ja men du vet jag ska ju orka också, men visst det får jag väl göra då"
och han ba "ja men du kan ju vila upp dig på måndag sen".

Så jag kommer va stendöd på måndag, najs, trevligt att få träffa sin mamma de få timmar hon e hemma( men då måste jag typ sova). Najs. Fucket up. Jäkligt snällt att de berättar för mig och FRÅGAR MIG om jag överhuvudtaget kan jobba natt. Sen kommer jag bli helt förstör i kropppen för den är inte gjord för att jobba natt. Jag kommer bli förstörd.

menmen, petitesser. Jag får lön imon! De e najs. Och jag åker till Andrei, det är också najs. Kanske sista gången, ingen vet, för han flyttar ju snart, och jag flyttar kanske/troligtvis med snart.

Och snart är det semester!!!!! whii!! Då blir det kalas, och Göteborg och Norrköping och cykelsemester/rodtripp och Flytt och födelsedag och massa annat, jag kommer ha fullt upp:D Love. Hoppas det inte regnar när vi ska cykla, för då blir det blött.


Idag har jag och bebbe kollat på foboll, mina jobkompisar/pojkar och min bror och ett par till spelar i ett korplag. De va skitkul, jag var den bästa hejaklacken:d och pojkarna va jätteduktiga. det blev 0-0, även om de int ehade några avbytare i sitt lag och de andra hade typ trettio (läs: fem).

Nu ska jag sova som en liten apa, som en trött apa.



Sov gottigt och dröm söttigt.
And enjoy your weekend.

dusch och kran

haha, roliga skämt.

Jag är så jäkla trött, så nu roar jag er med lite dåliga skämt.


-vad är det för skillnad på en giraff?
-den kan verkligen springa!
----------

En tomat gick över ett övergångsställe. Den andra blev överkörd.
----------

två älgar var ute och flög. Då tappade den ena älgen en tomat och då sa den andra:
-men sådär kan du väl inte göra?
då svarade den första:
-jo det kan jag visst det, för mina framben är lika långa, särskillt det högra.
---------------------

Två älgar satt i en tall och dinglade med klövarna. Då kom den en ubåt flygande och landade i tallen brevid. Då sa den ena älgen till den andra:
-Han bor nog där.
---------------------------
vad är litet, grönt, och bor en och en halv meter under jorden?

den lille gröne stenätaren.
------------
två älgar va ute och flög, då sa den ena
-du har en bulle i ögat.
-va? svarade den andra.
-du har enbulle i ögat
-va?
-du har en bulle i ögat.
-jag hör inte, för jag har en bulle i ögat!
------------

om du har ett hål igenom hela jorden och släpper en sten, hur långt faller den?

en och en halv meter, för sen kommer den lille gröne stenätaren och äter upp den!
------------------------------

Hahahaha, gamla, men ack så roliga meningslösa skämt!

kan ingen skriva lite kommentarer till mig, ja blir så glad av det

katt åt deg, smet.

förvirrad

Vafan. Fattar ni hur jäkla störd jag är. Detta låter som världens skämt, men det är tragiskt nog helt sant. Jag, Emma Andersson, har råka slänga mina träingsskor. Fattar ni hur dum jag är. Jag trodde att jag slängde mina gamla, men jag råkade nog slänga mina nya istället för dom är väligt lika. Så nu ligger det ett par skitfina och jättebra träninsskor på tippen i en äcklig sophög. ÅHHH!!!! JAG BLIR SÅ TRÖTT PÅ MIGSJÄLV!!!!


Idag är en väldigt jobbig dag, jg är jättetrött och allt är bara jobbigt.
Shit vad jag klagar.

Nu är det sex arbetsdagar kvar, sen är det semester!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

I helgen ska jag till Malmö, hälsa på Andrei. Ska bli najs. Vi ska till foteviken, fasen vad kul det ska bli. Längtar.

Och imon jag jag och bebbe gå och kolla på fotboll, färga hår och kanske eventuellt käka på resturang, tänkte bjuda'na på käk. Ska bli kul:D Love you darling.
dags igen
the return of skallepär. Imon är det dags igen:)


Jag har typ alltid fullt upp känns det som, kanske därför jag är så fruktansvärt förvirrad.. Känns inte som om jag har koll på någonting längre. tabbar bort och glömmer saker hela tiden.


gormitti



pussar

still nothing, nothing at all.

Jag har fortfarande inte hittat mitt halsband, trots att jag letat exakt överallt tror jag. Tack för tipen Karin:D men jag behöver fler tips, eller någon som är synsk.

Today is a verry rainy day. But it's freaking mysigt. Jag vet inte vad det är med mig, men jag totalälskar regn. Förutom när jag ska kolla på fotboll och cykla, utomhus, då är det inte så mysigt. Och desvärre är det de aktiviteter som står på dagen schema, men jag tror jag avvaktar och inväntar ett samtal från fröken Lantz och ser hur det går. Tills dess hade jag tänkt duscha, göra kaffe och sitta på altanen och lyssna på vinden.
När jag gör det så känns det verkligen att min tid är min, och den är värd varenda andetag. Vet ni att det blir alldeles tyst samtidigt som det blir väligt mycket ljud när det regnar. De ljud som frösvinner är de jobbiga som alltid, alltid, hörs. Det man hör är regnet och vinden, lyssna på det någon gång. Det är så fruktasnvärt lugnande och så himla skönt.
Jag tror jag ska till och sy lite samtidigt som jag sitter ute, det är skönt att ha något att lägga tankarna på, så man slipper alltdetdär andra som gärna tar plats.

Det låter som om jag är 54 år och nyskild när jag läser dethär för migsjälv. Men det är okej, jag kan vara vuxen, det är på tiden. det är ju trots allt bara en månad och en dag tills jag är 21. Jävla kärring jag börjar bli. Men vet ni vad, det stör mig inte längre, this is me, jag får helt enkelt leva med det.

Förresten, jag tror jag ska skriva en bok, det skulle va kul. En självbiografi. Mitt liv i lite finare ord och mer färg.  Vad tror ni om det?


trevlig eftermiddag.
puss o hej

någon som är synsk????

Dethär är ett allmänt rop på hjälp! Är du synsk, eller känner du någon som är synsk? I så fall skulle jag behöva hjälp. Jag hittar verkligen inte mitt halsband. det kanske är en väsenlig sak, men det är väldigt viktigt för mig. Jag har tappat bort ett av de två halsband jag fick av robin när vi va i skottland, och detta halsband betyder jättemycket för mig. Om det finns någon som är synsk så kanske den iaf kan hjälpa mig och berätta om det ens är lönt att jag letar eller om det är helt  försvunnet? Det har varit borta i typ en månad nu, och jag hittar det verkligen inte.

Snälla hjälp mig att hitta det, även om ni inte är synska så kan ni väl hjälpa mig att komma på idiotiska sällen jag kan ha lagt det på?

Hjälp mig.


Tomorrow is a brand new day.

Japp, och jag bara går och väntar. Är trött på denhär dagen nu. Jag bara går och väntar/har söndagsångest över att jag måste upp fucking skittiigt kvart i fem imon och jobba, inte speciellt lockande må jag säga. Men, det som måste göras det måste göras, och jag blir ju rik på kuppen:P

Annars har det varit en väldigt slapp midsommarhelg. Har haft det väldigt lugnt och skönt (ibland tråkigt). Men det kanske behövdes, har sovit jätemycket, och efter förra veckan s tror jag att jag förtjänade det. Känns som om jag har sovit och ätit ungefär hela helgen.

Har precis kollat tågtiden, nu ska jag ut och åka igen. Jag far runt hela tiden.. Men det är självvalt, och jag klagar inte. Men hellst av allt, så skulle jag vilj åka över havet till skotland.. fattar inte varför jag längtar dit så fruktansvärt mycket, kan någon förklara det för mig?

Hoppas att ni alla haft en underbar mindsommar!!

(Och karin,(träsket) dethär är till dig: Jag skanar dig också!! Jag minns inte vad du hade för blogg så om du läser detta får du gärna skriva ett litet inlägg och berätta den för mig! och Tack! ) 

puss på er små getingar

Morgonstånd.


Barfotabarnet vaknade sent dagen därpå, hon hade arbetat hela natten. De slitsamma arbetsuppgifterna gjorde sig påminda i hennes kropp, Även om hon var ung så blev hennes kropp trött av de krävande sysslorna. Fingrarna och underarmarna värkte och ryggen ömmade. Hon tänkte att ingen människa var byggd för att utföra sådant arbete hela dagarna.

Trotts att hennes kropp stretade emot så reste hon sig och gick upp för att äta frukost.

:P

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
haha, min rubrik har egentilgen ingeting med detta inlägg att göra. Jag har inte haft morgonstånd idag:P Jag skrev det mest för att väcka intresse, som löpselarna gör.

Har precis vaknat. Måste skryta lite nu för jag är rätt stolt över migsjälv. Jag och Bella jobbade över inatt, till halv fem!!
Så jag jobbade från två till halv fem på natten. Det är väldigt långt tid att jobba. Men det blir mycket pengar också!! Och så är jag ju ledig idag med, så det är okej.
Men faan vad ont jag har i kroppen, skulle behöva en massage..


Midsommar blir det nog stugan som gäller. Det ska bli skönt att komma dit, har inte varit där på evigheter. Jag och ewwe ska dricka skumpa! riktg lyx ju. Ska väl fira min och Bellas frölovning. För vi har förlovat oss, så det är bäst för er att ni inte glömmer att gratulera!
Men jag tror ändå det blir rätt lugnt med masa mat. hoppas det blir lite fint väder.

Ha en bra midsommar!!
puss och hej



-----------------------------------------------------
1h, 42 min senare

Jag måste bara få ur denhär låttexten ur mit huvud, så jag skiver den här.

du frågade mig vad kärlek är
men jag vet inget om detdär
bara sånt som man kan mäta
kan jag förstå..

..jag har det
du har det med
samma symptom
både jag och du
jag har det
men du säger
jag är ite sjuk..

nach, underbar låt. Lyssna på den! "våga vara rädd" heter den om ni undrar.
det är dagens låt.


pyss



tött som fan

Idag är jag trött som fan och varenda liten muskel i min kropp värker tror jag, eller inte varje kanske, men iaf erectus spinae :P och nårra i händerna. Känns som om jag är helt lam i underarmarna och händerna.. skitjobbigt. Kan inte riktigt hålla i saker, så idag kommer jag nog tappa massor.

Jobbade över inat med bella ett par timmar, så jag jobbade väldigt länge igår!! Men det behövs för jag behöver verkligen pengar till alla mina äventyr.. funderar på att åka en runda till skottland i sommar också, längar dit så fruktansvärt mycket! Men det har jag nog inte råd med om jag ska flytta. Och nu tror jag att jag har lite koll på vart jag kommeratt flytta också, Linköping. Det är okej. Visst vill jag till göteborg hellst, men kommer jag inte in där så är det nog meningen att jag ska till linköping.

Hoppas allt är bra med er små tofflor och att ni har en bra dag, det tänker jag ha iaf, sista dagen att jobba denna veckan, Kan bli så himla skönt med långledigt!! Hoppas det blir kul midsomma, men hur kan det inte bli det med Erik och Ewwe? Verkar inte som om Ida ska med :(. Menmen, hon har väl annat på gång.

Nu ska jag gå och ta ut lite pengar på konsum så jag kan äta pizza med mina jobbakompisar idag, första gången jag gör det. Men fan jag orkar inte laga mat idag.

Eller nä, först ska jag dricka kaffe med migsjälv på altanen, som alltid:D
De e så smyschligt.

puss och hej

vardagslyx

Fattar ni hur lyxigt det är att bara kunna gå ut och sätta sig på altanen men en kopp kaffe, en filt och ett par rutiga tofflor. det är vad jag ska göra strax, bara mysa. Vilken lyx jag har som bara kn göra det, utan att någon kommer och säger att jag måste diska eller städa eller tvätta. Iofs så har jag redan diskat, mamma städade igår och tvätten är gjord. Så jag kan bara dricka kaffe om det är det jag vill. Och det vill jag.

Några kravlösa timmar innan jobbet, det är lyx det.

Vi hörs senare.
puss

godkväll

Kom nyss hem från jobbet, inte ett dugg trött. Aldeles för mycket tankar som far runt, ni vet, sådär som det gör på nätterna.
Jag har så fruktanvärt svårt att tolka min situation, eller rättare sagt, människors förhållningssätt emot mig. Och det är rätt mycket som stör just nu, för det är måna jag är osäker på. Många som jag inte vet om jag orkar lägga energin på, eller som vill att jag lägger energi på dem överhuvudtaget. Känner mig väldigt vilsen och ensam. Natten känns så fruktansvärt mörk.

Men jag tror att enda sättet för att se om de är värda energin är väl att  vänta och se om de lägger energi på mig. Men det är drygt att vänta, speciellt när det är människor jag bryr mig om. Men jag är trött på att ge och ge och ge av migsjälv. men det kanske är det som är meningen med mig, att jag ska ge människor villkorslös kärlek och uppskattning tills jag dör.


Åh, så jäkla dryg och deppig jag är, fan, förlåt. Jag som inte brukade va sån.. Fan. Eller jo det brukade jag, för längesen, jag vill inte tillbaka till den skiten.


Nej jag sa komma på bättre tankar och skriva av mig lite.

puss
//Barfotabarn


-------------------------------------------------------------------------------
14 min senare

 Spelar inte längre någn roll,
jag orkar inte slåss,
det är bortom min kontroll,
du lämnade mig ensam,
och självklart blev jag rädd,
min sista gnista hopp,
var att synas att bli sedd,
och jag glömmer bort att andas.

--------------------------------------------------------------------------------

älskar kent, fan vad trött jag är på dethär.

-------------------------------------------------------------------------------

Sov.

boohohohohohoring

Dah, jag dör av tristess. I brist på annat roligt att göra så skriver jag nu ytterligare ett blogginlägg. Denna gråmulna dag som började så underbart, ser ut att mynna ut till en händelselös kväll.
Jag ska väl sätta mig och sy lite, men motivationen försvann helt när mamma kom hem. Det stör när någon annan är hemma och lägger sig i mitt arbete, no affence.

Aja, jag har skittråkigt, och känner mig skitövergiven och ensam!!!!!!! Baaahhh. jag vill gå och lägga mig för evigt! PLEASE ENTERTAIN ME!

Nah, inte lust med nått. Det va så skönt att va ensam hemma, för då kanman göra ingenting utan att folk börjar tjata, men nu måste jag sysstelätta mig med något för att nte vara lat. blä. Gött att jobba kväll nästa vecka, då slipper jag träffa människor. (förstår inte hur långt det gått när jag tycker det är något positivt)

Jag håller på att falla in i min ensambubbla. När jag är mycket ensam så vänjer jag mig vid det och tycker att det mest stör med människor omkring, och nu har jag varit mycket ensam. Det är skit egentligen, menmen. Ska väl sy färdigt och sen sätta mig ute by myelf. Åh.. blr helt stressad med mamma hemma som springer runt och städar och grejar.

Nä, nu ska jag sy. ses

sagan om

Hon gick ut, hon skulle egentligen bara hämta posten, men det var något i luften som höll henne kvar.  En doft, en känsla, av något hon var med om för längesen.
det var en gråmulen dag, och en och annan droppe regn träffade hennes bleka kinder. Hon fick en känsla av välbehag, samtidigt som en längtan och sorg kom över henne. Hon ville tillbaka dit, till landet där hon egentligen hörde hemma, till platsen där hennes rastlösa hjärta äntligen kunde finna lugn.
För ett år sedan kunde hon aldrig tro att det fanns ett sådant ställe, hon hade aldrig trott att hon skulle få känna så starkt för en plats. Men det hon kände när hon för första gången såg bergen kunde inte beskrivas med ord, bara den som upplevt känslan kan någonsin förstå.
Och nu, idag, denna gråa dag som inte många skulle glädjas åt, så kände hennes hjärta en förnimmelse av det hon kände då. Hon log för sig själv och njöt av vinden som strök håret ur hennes ansikte.
Regndropparna föll tätare, och hon bestämde sig för att dricka sitt morgonkaffe ute, tillsammans med vinden och regnet.
Hon var lycklig.



skottland mon amour

en millisekund


dethär är en av de sista kvällarna på trappan, på måndagen så vi satt uppe hela natten och mös. åh, de va så mysigt, men tända ljus och vin och allt!

kan man älska en bild,
ett fångat ögonblick?


pics


tänk er en yp sånhär fast med lite skuggor och lite proffsigare gjort? skulle inte det va hett?
jag är väldigt inne på att göra en tatuering nu alltså!! Måte göra en på semestern sen

lite uppdaterig då.

Tjo och tjom och makadam.
ska uppdatera er om veckan.

Torsdag, blev bortlovad till Safet av Bella på jobbet, så nu ska man visst gifta sig snart :P Om inte bella och jag hinner rymma först.
Sen på eftermiddagen var jag och Nea och fikade och shoppade bhar, det va roligt. Hon en så skön den lilla loppan.

Fredag jobbade jag, lika kul som alltid. Det var som födelsedag när jag fick gå hem. Hoppas jag får tussa nästa vecka med, vill jobba ed bella, hon e roligast.
Sen sov jag ett par timmar och sen cyklade jag till Emme så vi kollade på film på kvällen, och så sov jag där. Det va roligt att träffa henne igen, som alltid. Filmen va ju lite överskattad, men det gjorde inget.

Idag vet jag inte vad som heänder, tänte sitta och läsa ungefär hela dagen och bara ta det lugnt. Ta kontakt med lite människor också kanske.

Fick ett oroväckande sms inatt.. Skitjobbigt. Hur hjälper man mäniskor man inte vet hur man ska hjälpa? Jag får väl göra ett försök så får vi se hur det går.

Fick ett överraskande sms idag, det var kul:P


Nästa vecka är det midsommar!! Då blir det skumpa i stugan. Å så jag längtar! å jag är så glad att ewwe kn följa med trots allt!!!


love you all!
pussar

Mys i soffan

Mys i soffan med te och en filt. Älskar vädret idag, det stämmer så himla bra överrens med mig idag, detta är precis vad jag kände för.. Hade iofs varit ännu mysigare att gosa in sig i någos famn, men jag antar att jag får leva utan det.

Har jobbat idag. Jag och Bella va inte så motiverade, så vi har inte gjort så jättemycket idag, Men det var okej. nu är det bara två dagar till helg, och det är najs. 
Fick lite lön för förra månade idag, det är najs, inte fel med lite kosing. 

Saknar någon, nämner inga namn, men det är lite konstigt ändå:S  Aja, jag står väl ut.

Såg lite av en predikan med Jonas Gardell på tv innan , han sa något så himla bra som jag måste citera: Gud älskar oss inte för att vi förtjänar det, utan för att vi behöver det.
Det är så sant, så har jag tänkt också. Ingen gud älskar oss väl bara på grund av att vi går i kyrkan, för att vi lever våra liv för att tjänan Honom. Nej jag tror han älskar oss ändå, och speciellt när vi behöver det. Jag tror att gud älskar oss även om vi inte lever som kyrkan lär, för han finns ju alltid här för oss och hjälper oss i nöd.

nu ska jag äta clementin till teet och smallville.
puss

whassup dawg, yo, yo, yo..

Idag har jag jobbat, precis som igår. de va ganska kul faktiskt, jag har blivit erbjuden att gifta mig för en cykel, fyra vinterdäck och ett körsbärsträd.. funderar på att.. de e ganska fina grejer jag får alltså.. och jag menar, vad är ett giftemål lixom, de kan man väl offra.. eller inte:P

Annars har det inte hänt så mycket idag faktiskt. Lekt lite i PS och grejat med lite husliga saker som vanligt.

Vetlanda känns väldigt tomt just nu. Men jag ska iaf fika med nea på to, träffa emme på fre och sen träffa jeppis och tony som kommer hit nu snart! De ska bli kul:D Ages sen jag träffa tony nu alltså, sen i julas. Och rätt längesen jag träffa jesper med :/

Har gått och väntat på regn hela dagen idag, men fortfarande inte fått något. Jag tycker det är på tiden att det kommer lite väska över torra småland snart.

om en vecka fyller Olivia år, de e viktgit att minnas:D Men hon är ju inte i sverige och firar, för hon e och luffar, och det är najs. Jag vill också åka iväg, igen. Men kanske åt något annat håll än skåne.. eller nä, jag gillar skåne det är fint där, och fina människor.

Saknar tjejerna.

Hoppas ni alla åtnjuter en angenäm afton.
Adjö

haha:D

Angående mitt jobb så måste jag citera Nea "Man överlever allt alla gånger utom en". Och fy fasen vad sannt det är. Även om det känns som om livet är rätt lätt att ge upp så dör man oftast inte ju.
Tänk vad liten riskan är att man dör egentligen.. den är ju nästan obefintlig..
Detta ska jag grunna vidare på.

jag vill på festival.



-----------------------------------
okej, inte haha längre (1 h 19 min senare)
Nu har fröken skallepär kolat upp antal sökande och liknande på högsokan för att se om hon har någon chans att få flytta till älvan i göteborg, men nej minsann, troligtvis inte.. Man kan ju alltid hoppas på att en sådär hundra stycken tackar nej och låter mig få deras plats. Annars är nog inte chansen så stor. Fanfanfan, jag vill verkligen dit.
Men jag får väl hoppas på de andra nio städerna jag sökt till.. Men det är ju göteborg som äger mitt hjärta, eller inte staden, men mina små filurer där borta..Åh fan, vad omotiverat allt blev nu.

aja, jag överlever nog detta också kanske. Men faan alltså. Fuckad dag dethär.

hemma igen, fan vad jag kommer hem hela tiden.

Har varit i skåne i helgen, den östra sidan denhär gången, Hos släkten. Det var skönt, har typ läst och slappat hela helgen, superskönt.
Inte lika skönt att gå upp vid fem idag ch jobba, men sånt är livet. Och nu har början på det nya livet börjat. Livet utan skolan, utan Holsby, utan alla mina små hjärtan. Det känns tungt, men livet går väl vidare.
Jag ska iaf jobba nu i fyra veckor, sen får jag se hur det går. Hur min framtid blir, vart jag flyttar, när jag flyttar, Usch, nu är det så drygt att bara gå och vänta.. Hela min framtid är oviss för mig nu, men jag får väl lita på gud och mitt hjärta och hoppas att de för mig rätt.
Men innan min höst börjar så ska ju på semester med Ida iaf :D Ser jag fram emot jttemycket!! Vi ska ha så kul!

Jag känner mig vädligt ensam, det är många jag saknar, och ni vet vilka ni är.

puss och vink.

KÄRLEK

vårt år, det har gått fort
vårt år i bilder.

chmpangefrukost
Champangefrukost


Lasse, det blir en krater kvar i hjärtat utan ditt stöd.


 Bibbi, Vickan och puppi, för evigt mina små hjärtan. Kärlek


Ewwe, Karin jag och Ida, ni kommer alltid vara med mig. Kärlek 

Assistenterna. ni lämnar hål.

Fritidsledarna. minns er alltid.


Lärarna, finns inga bättre. Kärlek


Håkan. Lite svårtolkad men fantastisk.


Alltid i mitt hjärta, det blir tomt nu, men vi har kvar varandra. Kärlek.



Jag ska aldrig tapa bort er. NI har alla en plats i mitt hjärta.
Tack för ett underbart år.

Idag är det lite gråare

Fan varför är det såhär ibland?? Jag förstår det inte, och jag vill det inte, inte igen. Menmen, whatever.

Idag blir det lek och fotboll som gäller i skolan. Ska bli skoj tror jag.  Förstår inte var alla töser är, vi skulle ses här vid 9 tror jag, och dom har inte kommit än. Men dom kommer kanske snart.

Jag ska sluta vara så negativ i min blogg här nu.

puss

hemma igen, igen, igen.

Känns som om "Hemma igen" kan va min rubrik här tusen gånger. Är alltid ute och far.. undra vad det beror på.. Kanske bristen på spänning i vetlanda, kanske att jag är trött på samma gamla stigar. Men det är snart dags för stora förändrinar i mitt liv. Jag har varit rädd för att saker och ting ska ändras länge. Men det känns som om förändringar är okej nu, det känns inte jobbigt längre, jag tror jag behöver något nytt, något större.

KASAM. känsla av sammanhang. Vet inte, men det känns som om samanhanget häromkring funkar bra utan mig nu, och det är okej. Jag längtar bort. Till nya sammanhang, där jag kan göra större verk än här, för den lilla bubbla jag lever i är väldigt svårpåverkad just nu, och jag har ett behov av att påverka och göra intryck.
Jag vill träff nya människor. Jag vill lära känna och ta del av nya människors liv. Inget fel på de människor jag redan känner, men lite fler nya skulle var roligt. Lite spänning i tillvaron, och en chans att göra nya första intryck..


Jag har haft en jättebra helg också förresten. Andrei är så söt den lille pajken. Vi har så kul ihop. Det var roligt att gå på bal, jag va jättefin och Andrei va jättefin (hans mamma va väldigt stolt). De va mysigt att va nere vid havet också, även om vi inte badade mer än fötterna:P Men det va skönt att bara gå runt där i vattenet och sitta på bryggan och kolla på äckliga fåglar. det var en härlig helg, något jag behövde tror jag, att bara ta det lugnt och släppa alla krav (eller, nej, det fanns fortfarande något jag inte kunde släppa, något jag inte kunnat släppa på senaste tiden och det oroar mig, men fråga inte). Vi kollade på två filmer. En va helt underbar, underbar. Den utspelade sig på en biograf.. minns inte namnet på den, men se den om ni får chansen.


Nu är jag jättetrött. Tanken på att gå upp imon gör mig lite illamående. Men ibland har man inte så mycket att välja på, och jag tror det kommer bli en bra dag till slut imon ändå, så det är väl värt att tvinga sig upp..

puss och godnatt. 


RSS 2.0