Dåligt

Åååååå vad jag mår dåligt när jag inte gör någonting på en hel dag!!!
Idag har jag suttit här i mitt hörn i soffan. Det började bra, gick upp vid åtta, käkade frukost, eldade i brasan och kollade på regnet. Väääldigt mysigt. Och sen packade jag om i min packning (mitt hem) ute i garaget eftersom vissa av lådorna visst var lite tunga för sitt eget bästa. Och sen vet jag faktiskt inte alls vad jag gjort på hela dagen!! Typ kollat på en film. TUR att jag ska ut och springa en runda sen, så åtminstone får något vettigt gjort idag.

Jag borde egentligen njuta av att vara ledig, ta vara på tiden liksom. När ingen annan är ledig och när jag inte precis har några måsten så tänkte jag att det kanske skulle va skönt att inte ha något att göra, men det har inte varit skönt, inte ett dugg.

Den förlorade sonen har återvänt!

För typ ett år sedan försvann min vindjacka. Efter det har jag provat jättejättemånga, men ingen som lever upp till min älskade b-märkes vindjacka. Jag har till och med köpt en vindjacka för att senare upptäcka att den var helt oduglig att springa i (trots att den var väldigt snygg). Men nu har jag hittat den!

Mitt uppe i ihoppackandet av lägenheten så dök den upp! Och den lilla rackaren har legat där längst bak, länst in och längst ner under en krog i garderoben hela tiden! Och jag som har letat så! Nu är jag lycklig igen.

Jag har fått lägenhet och jobb också, det kan ju kanske också bidra till att jag är lycklig :P


Jag flyter!

Jag har sånt sjukt jäkla flyt nu, funderar på när helvetet ska bryta loss. Har inte sett några tecken på det än. Måste ha sjukt bra karma eller något.

Istället för att flytta till Gävle så ska jag nu neråt landet. Har fått en projektanställning i Blekinge landsting, ska jobba med hemrehab i Sölvesborg. Har anställning till nyår, och sen får vi se om det blir förlängning på den. Det känns sjukt bra iaf. Jag ska få va med och bygga upp den sjukgymnastiska delen inom hemrehab, vilket är en grym möjlighet för mig att utveckas!
Det känns helt galet att det ändras så fort, på bara en vecka har det gått från att jag var helt inställd på att jag skulle uppåt till att jag är helt inställd på att jag ska neråt. Det svänger galet fort! Men det är väl så det ska va när man är ung, man ska väl kanske inte ha stenkoll på allt. Även om det är väldigt bekvämt att veta hur ens framtid ser ut..

Om 30 dagar är det Lidingöloppet, är jag redo? Nej. Är i usel form. Känns som om det bara går sämre och sämre för mig med löpningen. Men försöker vara nogrannanre med att äta ordentligt nu och att träna ordentligt. Har blivit aldeles för mycket slarv med de bitarna under sommaren. Jättesynd, för jag gillar ju att ta hand om min kropp! Och nu har jag bara trettio dagar på mig att skärpa upp formen, och det är ju lite sent, men jag får väl göra mitt bästa.

Hullerombuller

Hela mitt liv är lite hullerombuller nu, jag vet knappt vart jag ska ta vägen. Eller knappt förresten, jag vet verkligen inte vart jag ska ta vägen, med någonting. Precis när jag trodde att jag visste vart jag skulle flytta, hade fått lägenhet och allt, så ringde dom från Sölvesborg och vill att jag kommer ner på intervju för en projektanställning som varar fram till nyår. Och det är ju grejt, förutom den lilla detalj att jag återigen inte har en aning om hur livet ser ut eller hur det kommer se ut. Och detta skapar kaos i mitt huvud.
Plus att allt annat skapar kaos i mitt huvud också! Och på toppen av DET så är det inte långt tills Lidingöloppet (halva), och jag är i sämre form än jag varit någon gång under senaste halvåret. Är inte ens säker på att jag klarar 15 km med den form jag har för tillfället. Och jag är inte sugen på att träna eftersom alla träningar går dåligt. Ser ut som om en ond liten cirkel är på gång om jag inte motarbetar den fort!

En halv dag

Det är så mycket det krävs för att jag ska bli less på att inte ha något att göra om dagarna. Plus att det är svinvarmt så jag inte orkar ge mig ut och springa förrän senare.. Jag tror jag är en rastlös människa.
Har fått lägenhet i Gävle nu. Eller åtminstone en tredjedels lägenhet. Dela kök och toa med två andra studenter.. Jag antar att det är okej för ett halvår.

Snacka om att få rubba på mina gränser. Först sa jag att jag inte skulle flytta mer norr om Västerås, nu ska jag flytta till Gävle. Sen har jag alltid sagt att jag absolut inte vill dela kök och toa, nu ska jag dela just det. Men det känns helt okej, det kommer förhoppningsvis va värt det. Och vem vet, jag kanske får dela med två assköna!

Nästa vecka börjar karate-terminen. Det innebär att jag kommer kunna vara med och träna två gånger innan jag flyttar! Inte så lite glad för det kan jag säga!! :D

Semester

Idag börjar min semester, känns rätt skönt faktiskt. Började dagen med att gå upp rätt tidigt, men ändå tillräckligt sent för att det skulle bli sovmorgon. Sedan vinkade jag av större delen av min familj som ska upp och fjällvandra i en vecka i Norrland någonstans. Var lite ledsen ett tag för att jag bestämde mig för att inte följa med, men nu känns det mest skönt. Istället för att åka bort på semestern så tänker jag åka hem. Hem till mitt kära Västerås.

Spenderar morgonen med att söka lite jobb, sen blir det en joggingrunda tror jag. Måste verkgen börja hårdträna nu om jag ska klara halva Lidingö på okej tid (och om jag ens ska ta mig rund på maran nästa år).

Gjorde i veckan min bästa tid på 5 km, och det känns ju bra att jag inte tappat allt. Kanske bör tillägga att det var nere i skåne, vilket innebär platt som en pannkaka, med perfekt löparväder och utvilade ben.. Men ändå.



Icke sa nicke

Mer bloggande? Pyttsan. Det går ju sådär. Och träningen går sådär, och allt annat går också sådär känns det som.
Imorgon är sista dagen på min tjänst som sjukgymnast, så sen blir det två veckors semster/arbetslöshet, innan det är dags att ta tag i pluggandet igen. Utöver PT-utbildningen ska jag läsa idrottsmedicin - idrottsfysiologi på distans. Känns som en skitrolig kurs!
Jag tror faktiskt att hösten kommer bli asbra, om jag får en lägnehet i Gävle och om allt löser sig med detdär. Men det brukar ju alltid fixa sig, så varför skulle det inte göra det denhär gången?


Inspiration

Nu har min käre vän Evelina börjat blogga lite mer intensivt igen, vilket gör mig väldigt inspirerad att blogga mer också. Hon bloggar om lite allt möjligt, men framför allt träning och livsstil.
Så, jag antar att jag kommer ta tag i mitt bloggande lite mer och hålla er uppdaterade om mitt liv, och framför allt om min träning. Har två stora mål att träna inför det närmsta året: Halva lidingöloppet  i höst och jubileumsmarathon i Stockholm nästa sommar. Så det kommer bli mycket löpning framöver :)

I övrigt kan jag berätta att jag kommit in på en utbildning till personlig tränare i Gävle. Jag har tackat ja till min plats där eftersom jag inte vet om jag får något jobb. Som det ser ut nu så kommer jag bege mig norrut och bli en gävel (eller vad heter de som bor där?!?) under hösten. Känns helt okej måste jag säga, även om jag från början inte var iställd på att plugga ett halvår till. Mer om detta kommer allt eftersom. Just nu vet jag inget mer än att utbildningen är i Gävle. Vet inte var jag ska bo eller när terminen börjar eller någonting, men det får jag nog reda på så småningom!

RSS 2.0