Uppdatering, uppdatering

Angående odjuret i busken så verkar det ha försvunnit, och tagit alla ungarna med sig. Ingen har sett en skymt av någon av dem de senaste veckorna, vilket lugnat mig lite.
Men hur som hellst så slippet jag det iaf nu för all framtid (kanske) eftersom jag slutat jobba på Vasagatan. Så nu är det semester som gäller, och vad passar bättre än att tatuera sig första semesterdagen så att man absolut måste hålla sig lugn ett par dagar? Jag har iaf tatuerat mig och håller på att förgås i tristess. I min brist på sysselsättning så tvättar jag en väldig massa kläder samtidigt som jag har börjat packa inför hemresa/flytt som går via norrköping ett par dagar.
Trots att jag måste hålla mig hyffsat stilla i en vecka eller två så tycker jag att det är lätt värt det, att tatuera sig alltså. Det blev så himla fint! Så nu har jag lite blommor och krafs som pryder mitt högra smalben, väldigt klädsamt. Märkt för livet :)

Annat som hänt i sommar är att jag för första gången i mitt liv klarat att springa en mil. Eller.. ja, jag har ju inte precis försökt innan, men nu har jag gjort det iaf, och är väldigt stolt över min prestation. Så när jag får börja träna (och svettas) igen så blir det till att försöka upprätthålla löpträningen under hösten, vintern och våren.
Men till att börja med så måste jag börja bygga lite muskler igen. Allt jag lyckats bygga innan sommaren är nu som bortblåst. En hel sommar utan styrketräning är inte precis att rekomendera, men jag har ju jobbat på konditionen istället. Så nu får det bli en intensiv höst med en mix av styrketräning och kondition.

Övriga planer inför hösten är att klara min omtenta som jag lyckats få hängande över mig som ett grått moln hela sommaren. Sen tänkte jag riktigt njuta av mitt sista år som student, och se till att verkligen lära mig saker och ting, det är ju liksom sista chansen nu.

Puss
/Emma

RSS 2.0