Det kanske börjar bli dags för updatering..

Jag har blivit kombo, jag har börjat plugga igen, börjat äta mer kött, börjat springa (igen) och massa mer. Men det mesta är sig rätt likt.
Trivs jättebra i nya lägenheten. Va på ikea i helgen och köpte sista möblerna, och det är så himla mysigt! Lite stökigt just nu, men mysigt ändå.
Skolan har dragit igång igen, läser sjukdomslära. Det är jättekul, men man blir lite hypokondrisk. Jag fasar för tentan. En tenta på 13,5 hp. Det är mycket det. Men jag kan väl inte göra annat än att försöka plugga så mycket som möjligt.. Det är svårt när man inte pluggat på hela sommaren, men jag får väl anstränga mig lite.
Det är så skönt att vardagslivet kommit igång igen. Har ju haft fullt upp med att anordna nollning och aktiviteter för de nya sjukgymnasterna innan.. Det har varit jätteroligt, men det är skönt att det är över så man kan lägga tid på träning och skolan igen, något som verkligen behövs..
Nåt mer nytt är att jag lärt mig sticka sockor (Eller mormor har lärt mig). Det är avkopplande. Jag hoppas jag hinner göra många par innan vintern..

Annars vet jag inte. det mesta är sig likt. Jag börjar längta till höstrusk och jul.

hejpussses

RSS 2.0