flyttstädat

Va? Tänker ni säkert nu. Vilken del i Emmas fantastiska liv har ni missat nu? Har hon fått lägenhet så hon ska flytta ihop med Ymi? Ska hon byta stad, byta liv? Gav hon upp sin framtid som sjukgymnast? Tröttnade hon på västerås så hon måste ge sig av?
Nej! Inget av detta stämmer. Jag har flyttstädat, ja. Men åt Sandy. Hjälpte min kära granne att städa hennes lägenhet innan min nya granne flyttar in (detta sker för övrigt på fredag 16.00 för er som är nyfikna). Jag hoppas för allt i världen att det är en trevlig person. Inte en person med hundvalp som kissar i korridoren. Inte en person som ställer sina läckande sopor utaför dörren i tre dagar så hela huset stinker. Inte en granne som har fest to - sö.

Vilken kärring jag är. Klagar på människor med ett liv. Tyckte det va kul att städa i två timmar. Stör mig på människor som spelar för hög musik för att jag vill sova på kvällarna.Vill hellre sitta hemma och kolla på let's dance en fredag än att supa skallen i bitar. Kärringkärringkärring.
Men det gör mig egentligen inte något. Jag trivs med att vara kärring. Jag trivs med mitt liv. Jag trivs med i stort sett allt. För allt går så jäkla bra. Ni skulle bara veta. Och som alla kärringar säger: Jag är iaf ung i sinnet.
Och det är jag. Nästintill lite fjortis i sinnet. Fnissar som en liten flicka. Bryter ut i spontana gapskratt som skulle kunna väcka döda. Viskar och tisslar och tasslar.
Men det gör mig inte något. Jag gillar gapskratt och pinsamma fniss och viskande och.. ja allt. Mitt liv. Jag mår så jävla bra. Mitt liv är verkligen fantastiskt. Oh ni borde va avundsjuka som inte får leva det.

Allt blir vad man gör det till, och just nu, så har jag (med lite hjälp på traven, och en deal med gud såklart) gjort mitt liv helt fantastiskt.
Och jag har lärt mig att om man vill få någon att falla för en så ska man ta med den på något läskigt så dens puls stiger, för då missförstår den sina kroppsliga signaler och tror att den är förälskad (intressant med psykologi).

Puss och hej

Ps. Jag klarade tentan som jag aldrig någonsin trodde att jag klarade, men återigen va gud och jag på samma sida, som alltid. Gud måste verkligen tycka bra om mig. Fast han tycker väl bra om alla som tyker om och litar litar på honom.. Ds.


Hemma igen

Japp, nu är jag hemma igen.
Har varit i Vemdalen i typ en vecka och åkt snowboard. Sjitt så farligt, men grymt kul!
Jag återvänder till västerås i ett stycke, alltså har inget allvarligt gått sönder under mitt äventyr.
Har endast lite smått ont i kind och knän. Kinden slog jag i under ett mystiskt fall frammåt och knäna nöttes lite succesivt under hela veckan.
Men, jag tog min nerför blå backe, och grön backe helt utan att trilla.



Och av bilden att avgöra så ser jag ändå rätt duktig ut :D

Men kul va det iaf!! Mer snowboard åt folket!

Nästa helg bär det av åt stockholm istället.
Oh sen inte långt innan jag kommer hem :D

puss och hej

fortsatt uppdatering

Jag fortsätter väl här, där jag slutade sist.
Jag fuderar mycket över hur tentan gått. Det gick ju bättre än väntat, men fortfarande fruktansvärt dåligt. Men orka med en omtenta? Näe, det känns tufft. Men jag får väl skylla migsjälv.

Och! Nu när jag och karin har bestämt oss för att ta tag i pluggandet ordentligt, precis som vi gör efter alla tentor, och bestämmt oss för att plugga varje dag direkt efter att vi ätit efter skolan.  Vi beslutade oss för att gå igenom allt osm gåtts igenom under dagen, och jag var väldigt peppad för detta förslag. Och jag känner att jag verkligen orkar med det. Vad händer då? Jo, vår föreläsare på första föreläsningen (förutom introduktioen) på nya kusen dyker inte upp. Så detdär med att plugga hela eftermiddagen som vi planerat gick åt skogen. Men vi har ju ändå lite annat att fila på som vi ska ta tag i sen.

Mer spännande som händer i mitt liv är att vi ska till vemdalen nästa vecka med klassen, eller iaf alla som vill/kan följa med. Ska bli skitkul! Och efter att släpat snowblades och pjäxor till västerås, och efter massa velande, så har jag bestämt mig för snowboard hela veckan! Så skidorna får stanna hemma. Vi ska ändå åka bara tre komma fem dagar, så då kan jag lika gärna hura/låna bräda alla dagar och bli kung på det. Visst att jag kommer ha svinont och eventuellt behöva amputera från midjan och nedåt sen, men jag ger det en chans.. eller ja, tre komma fem dagars chans.

Men det ska bli gött med lite semester iallafall
oh jag tror att jag på snowboard kommer va jäkligt ball


Tajm for blogging

Japp, nu sitter jag här igen, men ltie tid över.
Funderar på lite allt möjligt. Mest på hur det går för ewwe idag, om hon trivs, om det är bra klass, ja allt. För er som inte vet så börjar Arbetsterapeutprogrammet i Jkpg idag. Så spännande!!
Funderar även på hur det kommer bli när tobbe flyttar hit, och när Sandy inte bor preces jämte mig längre, och vem som ska bo där istället. Jag har mardrömmar om vem det kan tänkas vara.. Shit tänk om det är värsta möjliga, eller bästa möjliga. Men bästa möjliga är nog inte så troligt. Jag har ju redan sandra och karin i mitt hus, en till skulle bli för bra nästan! Om det kan bli för bra.. tror inte det egentligen.
Men som tur är så flyttar sandra och tobbe in en trappa ner bara, så dom blir ju änså mina grannar.

Nu kom karin, så nu kan jag inte blogga mer. får ta resten senare!

Dåligt med bloggande, dåligt med rimmande

Jag och mitt skrivande har varit lite ur fas på senaste. Kanske för att jag haft mycket stress över tenta och dyligt och kanske för att jag helt enkelt inte vill.
Jag har helt enkelt inte lust, inte tid eller ork att skriva. Men idag skriver jag iaf.
Hade tenta idag. Det gik dåligt, men bättre än väntat.
Om ni undrar.

efter några dagar

Ett visst antal dagar för sent så öppnade jag idag de sisa luckorna i min julkalender som jag fått av ICA.
Och OMG! Hahaha. Som tur va hade Karin varnat mig för dess smaklösa innehåll.

Ont anande öppnade jag lucka nr 23, och där fann jag en bild på i stort sett nakna människor och texten:
Julbadet är den sköna stunden
men det tycker inte hunden.

Vad sjutton gör dom med hunden??? Jag vill inte gräva djupare i denna fråga, men jag tycker synd om honom.

Även under lukan på självaste julafton fanns ett rim som lätt misstolkas. Det lyder såhär:
Säcken är tömd och nu är det på tiden
att alla för njuta av helgen oh friden.

Detta rim måste vara av tomtemor. Men herregud! Spar på detaljerna!

Jag är nu efter dessa smaklösa rim inte speiellt sugen på att rimma själv. Men det kanske dyker upp så småningom när jag hämtat mig från denna traumatiska upplevelse.

RSS 2.0