Klyschan

Hahahaha, läste nyss mit senaste blogginlägg. Fyfan vad klychigt! Hahaha, usch så hemskt. Men så går det när man hastigt vill berätta om vad som händer i ens liv, utan att spilla för mycket tid  på det (varför man nu nödvändigtvis måste det om man nu inte vill lägga tid på det, helt ologiskt).

Nytt som hänt är att jag och karin tagit en trea på papegojvägen och flyttar 15 Aug. Wie! Äntligen ska vi få vårt gemensamma vardagsrum med cerice och blå kuddar och mysfaktorn på topp! Det kommer bli bästa stället i hela västerås. OCH! Vi har balkong också, fett bra. En balkongdörr som faktiskt leder någonstans, och inte bara ut till ett galler/fransk balkong. Det är lyx.

Längtar hem till västerås nu. Det är så konstigt. Jag kan verkligen inte bestämma mig för om jag gillar eller inte gillar den staden. Ibland hatar jag den över alla andra städer, men jag längtar ändå dit när jag inte är där och jag trivs jäkligt bra i vrås. Så egentligen borde jag inte hata den, men det gör jag ändå ibland.

men det jag längtar mest efter är min pojke. Min underbara  Nazzi.

Puss och hej

snabbis

I förrgår kväll bestämde jag mig för att åka till Västerås. Sagt och gjort. Igår direkt efter jobbet satte jag mig i bilen, kom till vrås vid sju, duschade och gick på dejt med min pojkvän. Grekisk mat, vin och romantik. Mysigaste på länge. Satt på resturangen länge och bara mös över att få vara tillsammas igen (hade ju faktiskt inte sett på en och en halv vecka!). Idag har jag hittils hunnit med att kolla på två lägenheter, jättefräscha båda två!
Ska snart ner en runda på stan om jag inte smälter på vägen ner. Det är jättevarm här, skönt, men svettigt.

Hoppas alla har en toppensommar!
puss

rulla på

Livet på stegeborg har börjat rulla på. Jag jobbar sover äter. Som vanligt. Jobbet är kul, har bara jobbat två dagar än, men känns som att jag redan har koll. Känns bra. Gillart här.

Nu börjas det

Imon ger jag mig av till Söderköping, eller närmare bestämt Stegebrog. Där ska jag vistas i knappt två månader, jobba, träna och bo på slott. Jag är nervös, första gången på sju år jag börjar nytt jobb, och jag ska bo där också.
Långt ifrån alla andra. Men jag är inte helt själv iaf, jag har Ymi och bror Jonas där iaf.

Men det blir konstigt att inte kunna träffa vänner på nästan hela sommaren, knappt träffa mamma och pappa. Men jag tror et går bra. Eller jag hoppas det iaf.

All packning ligger på sängen, vet inte om jag glömt något.. Det har jag säkert. Menmen, jag kommer väl åka till västerås och hälsa på min pojke, så då kan jag hämta saker jag glömmer..

Nu ska jag packa lite till.
Sov gott och trevlig sommar.

RSS 2.0