proffasäng på lövarängen

typ.
det är kvällens aktivitet.
Igår öppnade kåren, det va skitkul!!

hinner inte skriva mer nu för biblioteket stänger stax.
hej så länge.

en stabil trea

Nu har ni förökat er och blivit tre iaf:D värmet mitt frusna hjärta.. haha, ne, det är inte så fruset det.

Har hittils gått tre dagar i skolan, hunnit med två lektionen och en del trevliga tillställningar.

I måndags var det ölhävning och brännboll med delo(datanördarna) och robokillarna. Vi sjukgymnaster som verkar ha ryktet om oss att vi käkar morötter och ät ute och tränar all vår fritid visade misann att vi inte är så dåliga som man kan tro. Kom tvåa i ölhävning, ingen spydde ens i laget. Och i brännboll van vi över flygingenjörerna(vet inte vart dom kom ifrån, men dom bara va där när vi skulle spela) eller hur dom stavas.

Sen igår var det grilning med ovanstående pojkar och smygöppnng på kåren. det var skitkul, men iag på morgonen va det inte lika spännande. Jag och en i min klass (Carro) och en till (daniel)  var igång till halv fem i natt, då hann vi med både kåren, mellanfest, skrapan (det höga fula huset i stan med pub på 24e våningen) och efterfest. så det fr full fart.

Idag har det varit övning på volleyboll inför olympiaden som drar igång på lördag.. denna volleyboll övergick senare i beachfotboll:D Very funny.

min klass verkar till stora delar superskön och vi får nog kul ihop. Har också världens roligaste granne (vars lägenhet jag nu befinner mig i för att låna internet).

hoppas allt är bra.

puss

haha, och antalet läsare har sjukit till... en

Jaja, kul att någon fortfarande läser, även om jag inte skriver så ofta. Men det är inte så lätt alltid.
Är på biblioteket precis som alla andra dagar. Fast jag lånar inte datorn så ofta. men idag måste jag så jag kan boka biljeter till norrköping. Ska dit på onsdag och hälsa på Ewwe! Sakanr den lilla skiten. Saknar de flesta faktiskt..

Idag har jag tvättat för första gången i min nnya tvättstuga. det var en tämligen dryg och ointresant uppelvelse. Men nu är det gjort iaf.

Har också hittat en dasklubb som jag tänkte undersöka närmare:D Och stallet har jag också hittat, så nu har jag börjat häsla på hästarna lite då och då..

Trivs bra i Väaterås fortfarande.. men Allt regnande som alla snckat om hela tiden har lyckat ta sig hit nu också.. så igår när jag va ute och gick så blev jag totalblöt. det klaffsade i skorna när jag gick, och det rann in under regnjackan..

Har hittat coop extra nu med, så nu kan jag äntligen handla billigare mat:D

sen har det inte hänt så mycket mer..
jo förresten, mina grannar har börjat flytta in, så jag är inte så totalensam längre, har häslat på några av don, och dom verkar inte fy skam.

puss och hej

Västerås

Okej, jag kommer fatta mig kort, för jag har inte lång tid på mig.

Sitter här på stadsbiblioteket i Västerås, min nya stad. Har inget internet hemma än, det kommer 25e eller 26e, så vill veta hur jag har det så får ni ringa.

Trivs bra i staden, det är så skönt att ha något eget:D Känner mig dock lite ensam här, känner inte en käft. Men det är okej, jag underhållet migsjälv så gott jag kan. (Kan avslöja att mina kreativa sidor har utvecklats avsevärt senaste veckan). Utan tv och utan internet så blir det mycket tid över, men ändå har jag att göra hela tiden:D

hoppas allt är bra med er.
puss och hej

(Lasse, du vet väl att Ulf Lundell spelar här i September?? ^^)

gladiglad

Japp, idag är jag gladiglad, lite pirrig i maget. Det ska bli så sjukt kul att flytta imon, jobbigt men kul.

Fick en liten tår i ögat innan när ewwe och erik åkte hem, för u vet jag inte när jag ser dom igen :( Hoppas det blir snart.

Va och hejdåfikade med Emme och Ewwe idag. Det va kul, men också lite synd. Men det känns inte lika tungt när det är jag som flyttar som när det är andra som flyttar ifrån mig. Nu känns det mest kul :D

Får se när nästa blogginlägg kommer, beror helt på när jag skaffat internet, troligtvis på måndag:D

puss så länge och ha det så bra!

förresten, men nya adress är Papegojvägen 10.
Fint namn på en gata måste jag säga:D


Idag är det Neas tur

Idag flyttar Nea, till linköping, så det är ju iaf åt lite rätt håll.. Åh, hoppas det går bra för henne. Är lite nervös inför hennes flytt också!! Men det gör det säkert, hon kommer nog trivas som bara den där!

Jag längtar lite efter att flytta permanent nu:D Det ska bli kul.. Har gått och fixat och grejat med det sista idag.. Ni måste verkligen komma och hälsa på mig!

Ska till IKEA idag och köpa stolar, för stolarna jag vill ha finns varken i västerås eller örebro, så det blir en tur till Jönköping för att köpa stolar, köpter nog lite annat också kan jag tänka mig.

Ahh!! på lördag bor jag inte här längre!! det är sjukt! men det är kul!


(Västerås)

puss

Tjena Västerås

Då va man Västeråsbo då:D

Har varit i lägenheten idag, supermysigt!! Kommer trivas jättebra i den staden tror jag. Känns riktigt najs. Skolan såg bra ut utifrån, var inte inne.. men ändå.

Staden är jättemysigt. Stor, men känns lagom liten. Hittade världen mysigaste cafe, eller det låg mysigt. Fika inte där idag, men jag ska ta med varenda kotte som kommer och hälsar på mig dit!! (om ni vill)

Ska få nya tapeter nästa vecka, för dom jag hade nu va fläckiga och fula, så det kommer bli super. Annars va den fräsch och fin:D

Är jätteglad.

puss och hej

(har tyvärr ingen bra rubrik)

Okej, jag börjar bli skitnervös nu. Jag flyttar alldeles snart!! Usch.. Imorgon vid denhär tiden så har jag varit i min lägenhet, lämnat massa grejer, skrivit på kontraktet, sett min nya hemstad, och åkte till vetlanda igen.

Och om bara fyra dagar så ska jag snart gå och lägga mig i mitt nya bo, i min nya stad. Helt själv.

tänk om jag inte trivs, tänk om lägenheten är hems, tänk om jag kommer hata min klass, tänk om jag inte gillar programet, tänk om.. finns hur mångs som hellst. Men det kommer nog gå bra. Just nu känns det som om det kommer att bli bra. Jag får väl lita på min magkänsla  och gud och se vad som händer. Det brukr bli bra då. 

ska snart gå och lägga mig tror jag.
puss och godnatt. 


imorgon går lasset

Japp, imon flyttar jag det första lasset. Jag och mamma åker till Västerås och hämtar nyckeln och lämnar av lite lådor med grejer. Kanske kollar in staden lite också.. Shit, jag börjar bli lite nervös. Det är ändå två veckor tills skolan börjar, så jag kommer inte känna någon där i två veckor. Hoppas ewwe kommer och hälsar på mig när hon är ledig.. Annars blir det enamt.
Men man lär ju alltid känna nya människor.. Hoppas jag kommer trivas, men det gör jag nog. Jag tror dethär passar mig..

Men ja kommer ju sakna alla här hemma.. menmen, jag får väl hålla kontakten ändå och hälsa på när jag kommer hem.

Nu ska jag iväg och packa lite till.. Har inte så mycket kvar.. lite kläder och så. Men fann vad skit jag samlat på mig.

förresten så har jag en ny hatt som jag fått av morfis! Den e jättefin :D Svart och rund. Superhet ^^
Och så har jag färgat håret igen, efter rodtrippen så var det kanske inte den finaste färg på det.. ljusrött och blond utväxt.. inte så najs, men nu är det i sin ordning.

Och igår när  mitt internet inte funkade så hade jag tråkigt, så jag klippte lite lugg. det var ju kul för stunden och blev faktiskt inte helt illa.. lite snelugg som innan..


gammal bild, men nu är färgen sån igen iaf :D åå de e så gött


----------------------------------------------------------
3h 49 min senare

Shit, det är så sjukt jobbigt att packa.. Har hur mycket skaer som hellst, och alltid är det något som dyker upp i skallen när man hittar sånt man inte sett på ett par år.. Men det behövs verkligen rensas, det lovar jag.. Tänker hela tiden att "nu är det inte så mycket kvar" men det verkar ju aldirg ta slut!! hittar ju bara mer och mer och mer hela tiden.

aja, ska återgå till äppelätandet.

puss och hej så länge

stackars, stackras mig!

Jag sitter här hemma i värmen. Jag får ite sola, inte cykla, inte bada, inte göra någonting nästan bara för att jag har fått en jäkla halsfluss. Och jag orkar inte laga mat heller.

Jag har lite tråkigt.

RSS 2.0