hundra år sen

Nu är det typ hudra år sen jag bloggade, dags att uppdatera, men jag gör det kort för jag är trött.
nytt sen sist (tror jag)
1. Jag är sjukgymnast. Klappad och klar!
2. Jag jobbar som sjukgymnast. Det är sinnes!
3. Jag har varit i Ryssland. Det var helt sinnes! St petersburg är grymt!
4. Jag har varit på sensation white. Det var grymt!
5. Jag har varit förkyld mer eller mindre konstant sen examen. Inte alls lika grymt som ovanstående punkter.
6. Jag har inte kunnat/orkat träna pga ovanstående punkter.
7. Jag har ett grymt träningssug!!!!

Puss och hej


Lite senare: Ooops, hade visst redan bloggat om allt dethär :/ Då var det inget.

Nervkalops?

Jag tänkte skriva nervkolaps, men det blev fel och ännu bättre beskrivning på hur det känns. Nervkalops.

Ikväll flyttar jag till Skåne, på onsdag börjar jag jobba som sjukgymnast. På torsdag åker jag till Stockholm, på fredag till Ryssland och sen hem igen på söndag för att fortsätta jobba på måndag. Heeeelt sjukt. Jag har ingen kontroll. Men jag gillar det lite också.

Sen är det dags att börja träna på riktigt, enligt mitt träningsprogram. Tänkte ta 15 km med Ewwe idag, men min förkylning satte stopp. Vaknade med ännu täpptare hals och värre hosta, jag tänkte att det är lika bra jag låter bli så jag inte dör. Men hade nog behövt domdär 15 kilometerna i benen, dels för att jag tränat skitdåligt denna vecka och dels för att lugna mina nerver lite. Allt känns helt hysteriskt.

Examen i kyrkan i fredags va jättefin, lite skratt lite gråt och tusen kramar. Det kommer bli lite tomt utan klassen. Sen käkade min och Karin familj ihop, sen var det bilen ner till mamma och pappa i Småland. Firade med Champange och Ewwe att jag är klar.
Igår var en total slappdag, idag med. Snart flyttar jag. Allt känns lite kaos och jag vet inte alls vilket jag ska vara mest nervös över. Ryssland, jobbet, flytten, lidingöloppet, sj? Allt måste klaffa för att jag ska palla.

Ska fösöka uppdatera längs vägen. Puss och hej

Fina jag

Satt just och kom på hur snygg jag har blivit, när hände det? Kollade lite nya bilder på mig på fb och tänkte att jag ser rätt bra ut trots allt. Då är frågan, när hände detta? När blev jag snygg. Eller när fick jag den synen på mig själv egentligen? Jag tror jag ser ut som förut, men självkänslan är bättre.

En teori är att det kommer med träningen. När jag tränar så mår ja bra med mig själv och jag trivs med min kropp och allt den klarar av. Sen finns det ju bättre och sämre dagar, precis som med allt annat. Men så långt jag kan minnas så har jag adrig velat vara med på bild för att jag tyckt att jag varit för ful. Men träningen får mig att må bra, och den får mig att se på mig och min kropp på ett annat sätt och jag kan faktiskt se att kan vara ganska fin och klara av saker.
Träningen har inte alltid varit naturlig för mig och den har inte alltid varit något jag gjort för att jag tycker att det är roligt, men nu när den är det så kan jag verkligen känna hur bra den får mig att må. Även om jag inte alltid är sugen på att träna innan jag ger mig iväg (idag till exempel) så vet jag att jag 99 % av gångerna mår jag toppen när jag kommer hem igen.

15 km

I fredags gjorde vi vår första 15km-tur. Det gick rätt bra. Kom i mål på 1:24:22, vilket jag tycker är en rätt grym tid för att vara första gången man springer 1,5 mil. Höll ett rätt gött tempo hela vägen, vätskepaus efter 10 km. Efter 7 km kände jag att benen började segna, och det började gå tyngre, men pallade ändå med alla 15.

Valde vila igår eftersom jag inte kände att jag hann träna och eftersom jag hade ont i ena knät efter fredagen och tänkte att det nog vore bra att låta det va lite och inte pressa på så det blir något allvarligt. Idag blir det nog också vila, men av en helt annan anledning ;)
Har alltså inte kört mitt träningsprogram denna vecka. Men det känns som om det inte gör så mycket. Har så mycket annat som ska hinnas med och som går före just nu. Skola, vänner och examensfester. Känns som att jag får passa på att hänga med kompisarna nu när jag har dem nära.

Over'n out.

RSS 2.0