Halsfluss och avbruten semster :(

I måndags gav jag och ida oss iväg på vår roddtripp, cyklade typ åtta mil i måndags, till Lasse :D Så himla roligt att träffa honom igen, det är längesen nu.. Snälla som dom är på hulu gård så fick vi sova inne efter åskovädret, det va inte helt fel. På vägen dit stannade vi och badade och lite, riktiga mördarbackar i de småländska skogarna ska jag säga. Ska ni på cykelsemeter, cykla aldrig i Småland då..

tisdag morgon fortsatte vi mot vrigstad och alseda för att sedan komma fram till Oskarshamn. Då va vi måttligt trötta i benen kan jag säga, men vi klarade det galant!

Onsdagen spenderade vi förmiddagen i Oskarshamn och sedan på färgan till öland, väl framme där tog vi oss till borgholm och letadet camping typ överallt, till sist fick vi bo på en camping i köpingsvik som jag inte kommer ihåg vad den hette, men det var bra iaf.

Idag cyklade vi in till Borghlm, drack kaffe, och cyklade till sjukhuste, för jag har haft sjukt ont i halsen det senaste. I väntan på läkartiden så gick vi på "stan" lite i borgholm, mysigt, men varmt.
När jag väl varit hos läkare så visade det sig att jag hade halsfluss och nästa 40 graders feber, så det var bara att köpa  pencillin, ringa till pappa så han fick köra och hämta oss, och packa ihop våra saker.

Booring. Så jäkla surt, att när vi väl tagit oss till öland så kunde vi inte stanna där. Och vi som skulle på Ölands djurpark och pirate island och allt. Näsan så att jag kunde lura med Ida till Eketorps borg :P Menmen, inte mycket att göra åt, vi får väl åka dit en annan gång..

Så det var det, där var den halva semestern.. Men vi hade rätt kul ändå..

Hoppas jag blir piggare till nästa vecka då jag ska flytta och allt. Men det blir jag nog.

puss och hej och krya på er.


packar och grejar

Idag håller jag på och packar och grejer.
Packar dels mina flyttsaker, tills jag ska flytta, och dels mina resesaker, till rodtrippen:D

Det ska bli så kul med cyklesemester!!

Och det ska bli så kul att flytta också! Men det är lite vemodigt.. det är ju trots allt första gången.
vet inte riktigt vad jag ska packa ner och ta med, och vad jag ska slänga upp på vinden. Vet inte heller hur jag ska få tag på mitt jobb och säga att jag inte ska jobba.
Men det fixar sig nog.


Idag har jag glassat med Nea, de va trevligt det.

Jag har skafat facebook också förresten!! Äntligen har jag fallit för grupptrycket. Men jag fattar inte vaför alla gör så stor grej av det, så jäkla roligt är det inte.. men det kanske är som med bloggande, man kommer in i det snart, och sen blir det svårt att låta bli..

jäjä, puss och hej

födelsedag (jag fyller 20+)

Japp, idag är dagen då jag fyller 20+. Gammal jag börjar bli:S

Kom hem från göteborg igår. Det va skitkul att träffa olivia igen, evligheter sen!!! Vi va på liseberg hela tisdagen, mycket kul att få bete sig som en unge igen och leka lite.

Har varit i Jönköping idag med mammi och köpt massa saker till mitt blivande hem, de va kul, men de va dyrt. Men fint blir det nog. En kul dag har det varit. Men visst, det finns ju de jag vill pika för att de inte hört av sig och grattat ens.

Har fått mycket fina saker i present :D En kaffekokare, tavlor utan något på som jag får dekorera helt själv, vinglas, och vin till glasen, tesil, och massa annat också. Bra grejer.



hej så länge

eilean annraidh

Tänk att något som verkar så långt bort kan vara så nära. Jag har hittat mitt halsband som jag letat efter så mycket. Det låg under duken i mitt andrarum, som varken jag eller mamma inte städat på väldigt länge (uppenbarligen). jag har etat och letat på alla både tänkbara och otänkbara ställen, och så hittar jag det nu när jag skulle börja plocka ihop mina saker inför flytten..

Livets vägar äro outgrundliga. Och det är lite komiskt med tanke på att jag fick reda på att robin har ny tjej igår *ler*. Att han gått vidare och träffat någon annan är väldigt lättande. Och det känns som om uphittandet av detta halsband och denna nyfunna information på något sätt hör ihop. Vet inte riktigt hur, men det finns säkert någon slags symbolik i det hela:D

Iallafall så är det skönt att äntilgen hittat mitt halsband, min pryl. Och jag känner mig som världens matrialist när jag blir såhär glad över ett dött ting. Men det betyder mycket för mig.


såhär ser prylen ut.

Ice bitte.

Dagens aktivitet: Ronja på film.

Började med att gå upp och städa det första jag gjorde, efter grådagens bravader:D Men de va inte så mycket att städa, för erik och ewwe städade lite igårkväll när jag spenderade tiden på hotellet. Helt spontant åkte de flesta (inkluderat mig) till hoteller vid elva igår. Efter en del alkoholhaltig dryck av vafri sort uppfanns lekar i brist på annar ;p Men de va väl rätt kul, eller? hahaha.

Nu har jag precis pratat med ida om vår jättebästa rodtripp! Det ska bli så kul!! Ser verkligen fram emot den nu!!!


födelsedagsprinsessan
(födelsedagsprinsessan)


(paren i parsoffan)


(jag och Nadan firar)

Detta va bara några bilder, kommer fler sen!! Domhär är från Nea:P

I'm my own princess

Idag har jag tiara dagen till ära:D Jag är väldigt fin om jag får säga det själv.

Snart kommer erik och ewwe och ska hjälpa mig att ställa iordning där ute lite. Men jag gissar att det kanske blir så att erik får ställa iordning och ewwe hjälpa mig att bestämma kläder.. För jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig.. kanske får bli naken.
Eller inte, lite för kallt för det.

om 53 minuter ungefär kommer mina första gäster.. Då blir det kalas.. som senare övergår i fest:D Hoppas vi får kul.

pys

inte kalasväder precis

Det bara regnar och regnar, och jag som tänkt att vi skulle kunna va ute på mitt kalsa, men jag får nog ändra planerna lite..
Ska gå och duscha nu och sen göra pastasallad tills senare. Mycket som ska fixas, men jag har iaf damsugt och plockat undan lite nu..

Skriver senare eller imon, ska försöka fånga lite av ståhejet på bilder så ni som tyvärr inte kunde komma får se att iaf, och låtsas att ni va här.. sen kan jag klippa in bilder på er så ni verklige tror att ni va här.. de skulle va kul, det kan bli mitt söndagsnöje:D hahaha.
Det är synd att ni inte kan komma, men sånt är livet. Kommer sakna er ikväll!! menmen, Jag kan skriva ut bilder och sätta på dockor så jag kan låtsas att det är ni.

hoppas vädret blir bättre frammåt eftermiddagen.

puss
None

TÅPAJ.. ehehehehehe..

Känner ni igen det fårn någonstans?? :P

Nu har jag och Ewwe gjort paj (dock inte tåpaj) tills imon. Och negerbollar. Och JA, jag skirver negerbollar, för det stor det på receptet och det är inte rasistiskt. Hade dom varit vita så hade dom säkert hetat svennebollar, så det så. 

Annars har jag fixat oh dona hela dagen nästan, varit i stan och handlat och blivit bjuden på lunch hos bror min och ewwe (men jag fick laga själv, och ewwe, du bor faktiskt där). Tänk att dessa två är sambos:P Det är så sött, även om de båda förnekar att de är det.

har även rensat ur min garderob, så nu får ni komma och roffa åt er det som blev över och som jag inte vill ha.
Sen han mammi ringt några tusen gånger också.. Som vanligt, jag kommer bryta ihop om hon ska ringa såhär mycket när jag flyttat.

pyss

(ingen lust att skriva rubrik idag)

Idag har evelina varit här hos mig, vi har gjort nstan ingenting, tittat på Amelie och Madicken och babblat massa som vi brukar:D Men det har varit skönt att bara ta det lugnt också.

Imon blir det lite cykling, handling och bakning som gäller. Ska förbereda pajerna till mitt tårtkalas..  Lite konstigt med paj på tårtkalas, men jag är inte lika sugen på tårta som på paj, så, paj it is. Hoppas det blir kul och bra väder på lördag, så det blir en rolig fest:D



Är inte dethär en helt underbar bild? Jag är lite stolt över den:D
Det är så fint, dom (ni) är så söta.




okej.

Okej, lägenheten börjar fixa sig, det verkade inte så illa som det föst gjorde. Jag har fått en ny lägenhet nu, nte lika fin som den fösta som jag inte kunde ta, men helt okej, på ett område ganska nära skolan. Men det är svårt att bestämma sig..
Jag har iaf tagit tag i lite andra saker som skavt lite. Visst är det jobbigt, men jag måste ibland tänka på mitt eget bästa. Och jag måste till slut iaf lyssna på mitt hjärta.

Har varit hos olivia idg och firat henne lite:D det va så otroligt kul att ses igen, har saknat henne sjukt mycket. Jag och Emme ska dit nästa vecka och gå på liseber och bara träffas. Längtar redan, dehär timmarna vi fick idag va aldeles för lite tid.

I förrgår skulle maria fyllt 21. Grattis ängel. Det är konstigt hur man kan sakna någon som varit borta i så många år. Men hon försvinner nog aldrig från mig, för jag vet att hon går vid min sida och hjälper mig igenom allt svårt. Men det är ändå väldigt många år som gått.

hej så länge

----------------------------------------------------------------------------------------
Later on.

Okej jag har sagt att jag inte ska klaga, men tyvärr, idag måste jag få.
Jävlarjävlarjävlarfan. Okej, så trött är jag. Fattar ni. Nej klart ni inte gör.
Så jävla svårt kan det inte va. F u c k.
Tur att man har sigsjälv ibland. Och tur att man får va för sig själv ibland.
Och tur att La valse DAmelie är sjukt bra.


strul

Det är så struligt med lägenheten nu. Föst fick jag en lägenhet som jag inte sökt, men som jag inte kunde flytta in i förrän 1/10, så den kunde jag ju inte ta, så nu tackade jag nej till den och kan inte ansäka om en ny är.. nahahahahaha.. jobbigt..

Men det löser sig nog.

Imon ska jag på kalas hos olivia, myspys:D Sen blir det gbg början på nästa vecka. Och FÖDELSEDAG!!!  Det får ni inte glömma. Kalaset blir på lördag..

pus oc hej så länge


att jag har kommit in

Det är fortfarande lite svårt att fatta och smälta att jag har kommit in på högskolan. Att jag ska flytta över trettio mil. Att jag ska lära mig att leva helt ensam för första gången i mitt liv. Det är så mycket förändringar, så mycket som händer.
 men kul är det.

Annars händer inte så mycket idag, har städat och börjat fundera på om jag ska börja plocka ihop mina saker denna veckan när jag ändå har tid, för sen kommer jag knappt va hemma innan jag ska flytta.
Ewwe är här och leker med mig lite idag för Erik ska till Norge och vandra.. Så nästa vecka har vi planerat att träna och cykla hela veckan:D Ages sen vi tränade känns det som, eller iaf jag.

 
(har lekit lite i ps igen)

Puss oc hej

Mycket snurrar

Äntligen, äntligen, blir det lite fart på mitt liv igen. Men inte som jag tänkt mig.
Jag har kommit in på högskolan, sjukgymnast, precis som jag tänkt mig. På mälardalens högskola, inte alls som jag tänkt mig:D I Västerås. det är spännande.

Jag blev helt chockad när jag fick svaret. Lite rädd och chockad, men glad. Jag tror det passar mig. Så nu sitter jag här och kollar lägenhet och massa annat, det är mycket att ta tag i nu. Äntligen. Det är kul men lite otäckt. Jag ska flytta snart, och lämna allt och alla jag känner till.

Mycket förändringar, mycketmycketmycket. Men jag kanske behöver det. I vilket fal så ser jag fram emot det. :D

Plötsligt känns det som att all tid jag hade över innan, har blivit för lite. Jag som inte hade en aning om vad jag skulle göra har helt plötsligt fullt upp. Det är kul som fasen.




Senaste veckan har jag inte skrivit, jag har varit på semester, först i stugan och sen i skåne. det har varit skönt och roligt..

Puss och hej:D


Regn och Amy Macdonald

Sitter här och lyssnar på reget ch Amy Macdonald. Det är så mysigt. städar lite också.. det behövs verkligen. Älskar Amys röst, speciellt låten barrowland ballroom.

Har hittat en annan helt underbar låt, från filmen Amelie från Montmartre (helt fantastisk film btw), den heter La Valse D'Amelie, pianoversionen. Helt fantastik, precis som filmen. Hör den och se den!

Igår var det fest hos Emme:D De va kul. Alla icke-vetlandabor verkade lite dissiga mot utelivet i Vetlanda, men vi hade kul iaf. Det är så längesen jag dansade, och det va så roligt, men jag saknade Ida då såklart. Way to long ago sen vi dansade ihop..
Sen sov jag hos Emme och vi tog en bakis frukost på hörnet. Inte för att någon av oss va speciellt bakis, och inte för att det var morgon, men det va myspys ändå. Längesen vi va ute ihop.

Snart ska vi två sm tår åka till Olivia!!! Siht vad jag längtar! Saknar henne så otroligt mycket så det är sjukt!! Äntligen är hon hemm från europa.

Jag har förresten lärt mig nålbindning i teorin, nu gäller det bara att skaffa tjockt garn och omsätta det till praktiken:D

Nästa vecka blir det stugan och SKåne som gäller. Ska bli najs att bara ta det lugnt lite.. Eller om jag känner mig rät så kommer jag hitta på massor att göra ändå.. men det ägör inget, jag gillar att göra saker.

Hörs senare.
pyss

Semester!!!

Nu har jag semester, kan ni fatta vad gött eller?
Började semestern med att gå och äta frukost med Sara och David, det va trevligt. Synd att jag inte fått jobba mer med dem, de e roliga. 

Ska försöka hålla mig vaken ela eftermidagen, även om det käns som en svår utmaning. Måste ställa dygnet rätt igen nu. Men det går nog bra. 

Nästa vecka blir det stugan och Kristiansdag en runda. förhoppningsvis har Anna tid/ lust att ses. Evigheter sen vi sågs nu!! Ja får också reda på om jag kommer in på högskolan i slutet på nästa vecka.. Shit, jag är lite nervös nu. Tänk om jag vakren kommer in i Göteborg eller Linköoing, vad tråkigt det blir då.. Men det är vä bara att väna och se antar jag.. Men jag tror jag kommer in i Linköping faktiskt. Me vi får se. Jag är inte hemma då när man får reda på det, men jag får väl låna Matsas dator kanske. 

Imon blir det fest! Fira semestern:D Hoppas bara Jesper följer med, det blir roligast då.. 

Ska kolla på film nu.


pussar 

god morgon


Idag är det sista natten!! Najs. Imon blir det frukostdejt. det blir trevligt.

Jag är svullen i mina ögon som dom bara ringer och håller på, jag ser ut som en michelingubbe i ansiktet, hehe, det är roligt.

Nu är olivia hemma i sverige igen:D Undra när jag och Emme ska åka och häsla på henne. Hoppas det blr snart, saknar henne jättemycket.

hörs senare när jag är ltie mer vaken.

puss 

_______________________________________________-
2h 25 min senare

Nu är jag lite mer vaken. Ska med Erik till Eksjö om en timme. Undra vad vi ska göra där.. Det minns jag inte, menmen, det märker jag nog.
Haha, världens roligaste grej: Min bror finns med på expressen.se. Mina jobbarkompisar hittade en bild på hnom där. Hahaha, och är det inte han så är det jävligt likt. Men det är en bild från förra arvika, så helt omöjligt är det ju ändå inte.

här är bilden:P Hahah, visst är han hård? hahahahaha (förlåt bror, men du ser lite ful och full ut)


Mer osm händer idag.. Vet inte, ska väl ut och gå sen när det är lite svalare ute, skitvarmt idag!! Låg ute och sov lite, det va skönt.
Rang till christer innan och sa att jag inte vill jobba nästa vecka, jag behöver va lite ledig. 
Annars gör jag faktiskt inte ås himla mycket idag. det är skönt faktiskt, orkar inte med att göra så mycket i dethär vädret.

pyss

Lim in my brain

Min bror va hemma en runda på besök idag, den äldsta, eller hur det stavas. Han tyckte att jag skrev deppigt i min blogg. Och han har nog tyvärr rätt, jag är rätt negativ här. Så jag tänkte jag skulle sluta med det. Sluta notera alla jobbiga och tråkiga grejer och istället fokusera på det positiva. Som jag alltid annars brukar försöka göra. Detta ska inte va min klagomur längre.

Nu ska jag berätta en komisk sak som verkligen bevisar att jag har lim i mitt huvud.
Igår, när jag skulle til jobbet, så gjorde jag mig i ordning och allt som vanligt, och cyklade dit, om vanligt. Men då satt andra skiftet på rast, så då tänkte jag genast, shit nej det är tisdag (cursed tuesday på pallco, då allt går fel) så det är säkert robotfel idag. Men icke sa nicke. Dom frågade mig om jag skulle börja tidigare och jag ba "öh, näe, eller vaddå? vi börjar ju kvart över" och dom ba "ja men ni börjar ju inte förrän kvart över 11!"  Hahah, jag kollade på armen (där jag inte har klocka) och sedan på mobilen. Klockan va lite över 10. Jag gick till jobbet en timme för tidigt!! Haha, fattar ni, först går jag och tycker det är tråkigt, och se kommer jag dit en timme för tidigt! Haha. jag är störd. Så det va bara att cykla hem igen och vänta ut tiden. Dom skrattade åt mig när jag kom kvart över 11 sen, men det va okej.

Det är bara två nätter kvar nu:D sen är det semester, tror jag, om dom inte bestämmt att jag ska jobba mer, får fråga Andritcha (andreas) idag. Men annars borde de ju berättat för mig att de bestämmt det. Men man vet aldrig med pallco.
För att fira semestern på fredag så ska jag, Sara och David gå och äta frukot på ritz när vi slutat på fredag, det blir myspys det. Och sen blir det party på lördag för att fira. Najs, det är evigheter sen jag va ute känns det som,så det ska bli kul.


Nu rang christer, jag ska jobba mer. Jag ska jobba vecka 32 och kanske vecka 33 och kanske, eventuellt lite näta vecka på verkstan. Jag vet inte om jag har sån lust att jobba hela veckan, men jag ska fundera på det och räkna lite hur mycket pengar jag har och så..  Men vafan, jag kan inte jobba vecka 32 för då ska ju jag va på rodtripp ju! Jag måste prata med Ida och Christer. Dom e tröga på pallco som bestämmer saker som gäller mig utan att jag har någon aning, för jag sa ju faktiskt till att jag inte kunde jobba då. Jävla fan. Nu klagar jag igen, men jag blir stör på min arbetsplats.


(ursäkta bilden Ida, men mins du hur kul vi hade den helgen? Då vi va på dang)
Det måste lösa sigmed mitt jobb nu, fan annars blir det jobbigt. Vi måste på rodtripp ju.


Små ord från en liten människa

solen mellan tårna
Idag är en sånhär dag. Solen på himmelen och vrmt och skönt. Som det ska vara på sommaren.
Jag har dock inte spenderat dagen på altanen i vanlig ordning, nej jag har varit  i vetlanda och ätit glass och shoppat med Nea. De va najs, as it should be.
Det är lite kul att vi kanske ska plugga i samma stad. Antingen så blir det i samma stad som Oliva eller i samma som Nea, det är lite komiskt med tanke på att de är systrar, så jag kommer inte ifrån familjen Lund hur jag än gör:P Men det är inget negativt.

Inte många timmar tills jobbet. Det är inte så roligt, hade hellst gått och lagt mig och sovit hela natten istället, är jättetrött ikväll.. Men ibland har man inte så mycket att välja på, eller jag kan ju välja att inte gå. Men det gör jag inte, dels för att inte vara elak mot mina jobbarkompisar (för är jag borta så får de jobba häcken av sig) och dels för att jag behöver pengarna om jag ska ha råd att flytta.

Snart kommer Olivia hem från sin tågluff. Hoppas jag och Emme hinner åka till gbg och häsa på henne nu då. Saknar ungen så förbaskat mycket.
Men det är många jag saknar nu, någon jag inte borde sakna egentligen. Jag förstår inte det. Hur kan man sakna någon så otroligt mycket som man inte pratat med på evighter, som man varit så arg på att man aldrig någonsin ville prata med  den igen. Men ändå smyger sig tankarna och känslorna på och jag blir så fruktansvärt ledsen att jag gjort någon så illa, av att jag gjort just den personen så illa.

Jaja, jag får stå mitt kast och hoppas att allt blir så mycker bättre när jag kommer härifrån.

Sov gott sen när ja ska jobba.
puss

RSS 2.0