Snabbast

Idag har jag (återigen) sprungit mitt snabbaste, och det va fett snabbt. När jag va hemma i Ekenäs sprang jag 12 km/h, det innebär vårruset på 25 min. Alltså mitt mål, men det va bara i 4,4 km typ, så jag kan ju inte säga att jag klarar springa ännu längre i samma tempo, men troligtvis.

Idag uppkom en spontanpromenad tio minuter innan jag skulle ge mig ut och springa, och då blev löpningen fördröjd men jag bestämde mig för en liten tur med löparskorna iaf. Tänkte att jag kan ju jobba på teknik och hastighet, försöka hålla högt tempo utan att tappa tekniken. Sagt och gjort.
Med min ipod (som helt överlevde tävttmaskinens brutalitet, bortsett från att skärmen inte lyser) som sällskap gav jag mig ut. Bestämde mig för en tur på asfalt eftersom jag inte vet hur dags de släcker i spåren och inte vill riskera att befinna mig mitt i skogen när lamporna slocknar.

Det hela resulterade i 2,93 km på 14:31. Alltså en hastighet på 12,11 km/h. Det låter inte mycket mer än 12km/h, men tro mig, det är det! Och det är sjukt mycket jobbigare också! Kramp i magen och blodsmak i munnen när jag kom hem, men fasen så värt, mitt bästa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0